Konuyu bildiğin Newbie'ler alıp götürmüş
Bence sisteminiz gayet iyi olmuş ki bu fiyata daha iyisi toplanamaz. Seagate Barracuda 1 TB fiyatına Western Digital Black 1TB satılmakta. Black ile değiştirirseniz daha hızlı bir sisteme sahip olursunuz. Bir de Dark N10'da mavi ledler bulunduğu için çok saçma bir görüntü yakalayacağınız için tavsiye etmiyorum ve de malzeme kalitesine pek güvenmediğim bir markadır. Bunlar dışında sisteminiz çok güzel olmuş, yakın zamanda satın aldığınızda incelemesini bekleyeceğim
Bence bu monitörü satın almalı arkadaş. Gelecek zaten 4K'da. Gelecekte FreeSync kullanmak istediği zaman AMD ekran kartı alır ve tamam !
NOT : DSR açacağım demişsiniz. Sosyalde birisi DSR ile çok bulanıklaştığını söylemişti geçenlerde araştırırken çözümünü bulmuştum. Az bir araştırma ile sizde bulabilirsiniz.
NOT 2 : Tomahaw AC almadığınız sürece wifi bağlantısına sahip olamazsınız ve wifi kullanmak istiyorsanız 50 TL'ye ASUS Wifi kartı var ve PCI slotuna takılıyor.
Edit : Eğer o bahsettiğim monitörü alacaksanız kar edeceğinizi düşünüyorum çünkü dediğim gibi gelecek 4K'da ve oyun ayarlarından 2K yapabiliyorsunuz.