6500 TL Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

Bir kaç tane karşılaştırma videosu izledim ve bende gördüm. Rx5700 ortalama 68 - 70 derecelerde geziyor. 2060 ve 2070 45 - 55 derece arasında

Bir kaç tane karşılaştırma videosu izledim ve bende gördüm. Rx5700 ortalama 68 - 70 derecelerde geziyor. 2060 ve 2070 45 - 55 derece arasında
Bu değerler boşta mı yoksa yük altında mı? Yükte ise 2060 ve 2070'ın değerleri çok iyiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda da görebilirsiniz. Yük altındayken bu durumda bencede gayet iyi derecelerde. Bu güne kadar izlediğim karşılaştırma videolarında genel olarak soğutmada nvidiayı daha kaliteli gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat o anakart sisteme biraz düşük kalmamış mı yoksa ben mi yanılıyorum?

6500 TL'ye bu kadar oluyor. İsterseniz ekran kartını GTX 1660Ti'a düşürün, istediğiniz anakartı yerleştirin. Aynı fiyata çok daha düşük performanslı, özellikleri kullanılmayan mükemmel bir anakartlı sistem ortaya çıkar

Yalnız topladığınız sistemde monitör yok. Monitörde eklediğimizde 7000 TL gibi bir fiyat oluyor ve bu bana fazla.

Yalnız topladığınız sistemde monitör yok. Monitörde eklediğimizde 7000 TL gibi bir fiyat oluyor ve bu bana fazla.
"6500 TL Ryzen 3600 sistem toplama" olunca konu başlığı, monitör kısmını atlamışım, pardon.

O zaman şöyle bir sistem size daha iyi olacaktır. Monitörü de 144Hz alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…