6500 TL Sistem Tavsiyesi

@kyobey İşin o kısmı biraz karışık ama genellikle öneri yapıyoruz ve piyasası ederinden yüksek olan parçalar için bilinçlendirme çalışması yapıyoruz. Bazı insanların anlamadığı bir şey var, ikinci el piyasası düşünce senin elindekini satıp yükselteceğin parçanın piyasası da düşüyor basit bir mantıkla.

Ben bu bilgisayarı oyun amaclı topluyorumda şu an monıtor ıcın kararsız kaldım cevremdekı herkes 144 MHz ve 1 Mbps'lik bir monıtor onerıyor sızın dusuncenız nedır Mbps bu kadar onemlımı eger onemlıyse bu bana tavsıye edilen monıtor 4Mbps ıle dusuk kalırmı oyun performanslarında. Ayrıca ekran kartım desteklermı bu 144 Hz ve 1 Mbps monıtorü.

Monitör bu sisteme cuk oturmuş ama isterseniz daha büyük boyut, IPS panel ve 1ms için şuna yükseltebilirsiniz: LG 27MP59G 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tmmdır teşekkür ederim.
Kingston A2000 500GB NVMe SSD - 600TL peki bu ürün yerine bunun 3000 liğini alsam yazma hızı 3000 olanı şu an diger parcaların siparişini vermek uzereyim bunu 3000 yazım olanını alsam daha iyi olur mu? Yani sonuç olarak 1 kere vereceğiz parayı vermisken 3000MBPS yazanlığı olsun?

Bir de güç kaynağına idare ederim şimdilik diyordum ama buna güç kaynağı tavsiyeniz ne hangi ürün hangi siteden?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…