6500XT iyi midir?

Berbat bir sistem bu fiyata 3060'lı sistem satıyorlardı geçen hafta.

Senin konunu not aldım vaktim olunca bakarım. Şimdi yanlış olmasın ben bu Navi 24 kartları diğer 6000 serisinden ayırıyorum mimarisi, yapısı tamamen farklı. Nasıl önceki nesilde 5500 XT diğer 5000'lerden olumlu anlamda farklıydı bu da olumsuz anlamda farklı.

Yine de bu konu S.A.M kaynaklıysa bakarız bu teknoloji direkt belleği birleştiriyor hani ters tepmesine sebep olarak teknik bir ortam yok.

Gerçekten yardımcı olursan çok sevinirim. 2 haftadır Google üzerinden bakmadığım konu kalmadı. Sadece bir kişi benzer konu açmış ve o kişiyede başka biri SMA açmasını önermiş :D Benim yaşadığım sorun tam olarak hiçbir yerde yok. Yani Google'a ne yazmam gerek anlamış değilim. SMA ile ilgili hep iyi konular çıkıyor. Hiçbir şekilde kötü performans yaşayan yada FPS seviyesi benim gibi değişmeyen birisine rastlamadım. Tuhaf yani. Bu arada mesela Windows 11'de bir şekilde AMD driver kurdum. WDDM sürüm 3.1 olması gerekirken benim 3.0 oldu. xD

Ne gibi berbat? Detay verebilir misiniz?

Kasa vasat, işlemci 2020 model 10. nesil, ekran kartını ise konuşmaya bile gerek yok RT soslu 1660 Super. Senin dizdiğin fiyata 3 gün önce bunu alıyordu millet sen kıyasla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam alırken giriş seviyesi bir şey istemiyorum. 5700XT kullanıyordum önceden. Oyunları Ultra'da oynuyor, kendi halimde takılıyordum. 6000 serisinde sadece 6500XT mi böyle? Hani eski serinin bi' üstü belki iyidir diye sormuştum ancak giriş seviyesiyse pek benlik değil. Daha yüksek fiyat verebilirim.

Sadece RX 6500 serisi düşük kaldı bir önceki sürüme göre. RX 6600 hele hele RX 6600XT tam fiyat/performans canavarı. RX 6700XT alabilirseniz çok iyi olur. Ayrıca yeni seride RX 5xxx serisindeki sürücü sorunlarının çoğunu da çözdüler. Bu bönden çok daha alınır hale geldi 6xxx serisi kartlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı