6500XT iyi midir?

Makaleler
2
5000 serisinde olan ama 6000 serisine eklenmeyen bir olay vardı. h264 olması lazım. 6500XT iyi midir? Bu videolardan dolayı baya soğmuştum. Bi' arkadaşımın 6000 serisinden bi' kartla, düşük performans, yağlı boya gibi görüntü aldığını hatırlıyorum. İndirimdeyken alayım istiyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arkadaş, bir video çekerken bütçe odaklı video çekmiyor yani ne kadar ekmek o kadar köfte olayını anlamıyor yada anlamak istemiyor. 6500 XT fiyatıyla rakipsiz bir kart. Evet, çok eksiği var doğru. Ancak bu arkadaş video yapıyor, önce kötülüyor sonra "aslında bunlar düşük bütçeyle alınabilir hehe" diye video yapıyor.

Bütçeniz 3-4K arası ise 6500 XT her türlü mantıklı. Ayrıca çamur gibi görüntü ile kartın ne alakası var çok anlamadım açıkçası, böyle bir şey yok. Karttan ne beklediğinize bağlı, tabi bütün oyunları ultrada oynatmaz. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Misal kendi topladığı hazır sistemde 6500 XT var:

Karşılıklı "beğenmedimleşmek" iyiymiş. Kaynaksız bilgiler ile gelip beğenmedim alınca aynısını bana atmanız daha bir ironik.

Bu videolar yüzünden millet RX 6500XT'ye çöp gözüyle bakiyor. PCI 3.0 da bile GTX 1650'den daha iyi. Şu anki giriş seviyesi F/P kart bence.
Hocam alırken giriş seviyesi bir şey istemiyorum. 5700XT kullanıyordum önceden. Oyunları ultrada oynuyor, kendi halimde takılıyordum. 6000 serisinde sadece 6500XT mi böyle? Hani eski serinin bi' üstü belki iyidir diye sormuştum ancak giriş seviyesiyse pek benlik değil. Daha yüksek fiyat verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı