- Makaleler
- 2
Ne gibi berbat? Detay verebilir misiniz?Berbat bir sistem bu fiyata 3060'lı sistem satıyorlardı geçen hafta.
Ne gibi berbat? Detay verebilir misiniz?Berbat bir sistem bu fiyata 3060'lı sistem satıyorlardı geçen hafta.
Berbat bir sistem bu fiyata 3060'lı sistem satıyorlardı geçen hafta.
Senin konunu not aldım vaktim olunca bakarım. Şimdi yanlış olmasın ben bu Navi 24 kartları diğer 6000 serisinden ayırıyorum mimarisi, yapısı tamamen farklı. Nasıl önceki nesilde 5500 XT diğer 5000'lerden olumlu anlamda farklıydı bu da olumsuz anlamda farklı.
Yine de bu konu S.A.M kaynaklıysa bakarız bu teknoloji direkt belleği birleştiriyor hani ters tepmesine sebep olarak teknik bir ortam yok.
Ne gibi berbat? Detay verebilir misiniz?
Hocam alırken giriş seviyesi bir şey istemiyorum. 5700XT kullanıyordum önceden. Oyunları Ultra'da oynuyor, kendi halimde takılıyordum. 6000 serisinde sadece 6500XT mi böyle? Hani eski serinin bi' üstü belki iyidir diye sormuştum ancak giriş seviyesiyse pek benlik değil. Daha yüksek fiyat verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.