66 ve 70 ortalamalarla teşekkür alınır mı?

görkem5701

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu konuda bana net bir şey söyleyin, herkes farklı diyor. Ben lise 2'ye gidiyorum ilk dönem ortalamam 66 ikinci dönem ortalamam 70. teşekkür alabiliyor muyum alamıyor muyum? Bazıları hayır 2 dönemin ortalaması birleşir alamazsın, bazıları da alabilirsin 2 dönem teşekkür diyor. Şu konuda bana yardım edin.

Merhaba arkadaşlar şu konuda bana net bir şey söyleyin, herkes farklı diyor. Ben lise 2'ye gidiyorum ilk dönem ortalamam 66 ikinci dönem ortalamam 70. teşekkür alabiliyor muyum alamıyor muyum? Bazıları hayır 2 dönemin ortalaması birleşir alamazsın, bazıları da alabilirsin 2 dönem teşekkür diyor. Şu konuda bana yardım edin.
Alırsın.

2.donem tesekkür alirsin.

Merhaba öncelikle kalmadığın ders olmasa bile alamazsın teşekkür en az 70 puan.
Tüm sözlüler girildiyse almanın imkanı yok hocalara yalvar.

Tek dönem olarak hesaplanır. Yani ilk dönem 68, alamadınız. İkinci dönem 70. Kaldığınız ders yoksa alırsınız bu dönem.

Yanlış bilgi
Tek dönem olarak hesaplanır. Yani ilk dönem 68, alamadınız. İkinci dönem 70. kaldığınız ders yoksa alırsınız bu dönem.

Sistem değişti 1. dönem ortalaması 70 olsa alabilirdi fakat bu dönem için 2 ortalama toplanıp 2'ye bölünüyor alamıyor geçen sene arkadaşım alamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem değişti 1. dönem ortalaması 70 olsa alabilirdi fakat bu dönem için 2 ortalama toplanıp 2'ye bölünüyor alamıyor geçen sene arkadaşım alamadı.

Bununla ilgili herhangi bir yönetmelik maddesi, resmî kaynak bulunuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı