RAM'i sonradan 16 veya 12 GB yaparsan daha da iyi olur.
RAM'i sonradan 16 veya 12 GB yaparsan daha da iyi olur.
Hocam bütçenize göre maalesef bu kadar oluyor. 2 GB VRAM az değil, bellek hızları daha önemli ve bellek türü daha önemli.2 GB VRAM az değil mi?
Hocam bu modelde kronik sorunlar var diye biliyorum. MX450'li bir laptop daha mantıklı olacaktır.Fakat o bütçeye o kartla bir laptop yok. MSI olarak şunu öneririm,Anca bu var bütçede.![]()
HP Pavilion 16-A0000NT 1Y7D5EA i5-10300H 8 GB 256 GB SSD GTX1050 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Pavilion 16-A0000NT 1Y7D5EA i5-10300H 8 GB 256 GB SSD GTX1050 16.1" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam biliyorum ancak bu bütçede oyun için ekran kartı olan tek o var.Hocam bu modelde kronik sorunlar var diye biliyorum. MX450'li bir laptop daha mantıklı olacaktır
Hocam bu modelde kronik sorunlar var diye biliyorum. MX450'li bir laptop daha mantıklı olacaktır. Fakat o bütçeye o kartla bir laptop yok. MSI olarak şunu öneririm,
![]()
MSI Modern 14 B10RBSW-268XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD MX350 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Modern 14 B10RBSW-268XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD MX350 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
HP Pavilion laptopların ısınma sorunu var hocam. Sizi rahatsız etmez ama laptopu eder. Sıcaktan kendini kapatır bir süre sonra ve sonra da bozulma ihtimali artar. O yüzden bir kere para verin uzun yıllar kullanın.Ne gibi kronik sorunları var.
HP Pavilion laptopların ısınma sorunu var hocam. Sizi rahatsız etmez ama laptopu eder. Sıcaktan kendini kapatır bir süre sonra ve sonra da bozulma ihtimali artar. O yüzden bir kere para verin uzun yıllar kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.