slmgoko Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 408 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #11 fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bir şey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ben 2 senedir attığımı kullanıyorum sorun yaşamadım, @EldrithcWraith 7 aydır dönüştürücü kullanıyormuş yaşamamış. Bu kablolar zarar vermez.
fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bir şey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ben 2 senedir attığımı kullanıyorum sorun yaşamadım, @EldrithcWraith 7 aydır dönüştürücü kullanıyormuş yaşamamış. Bu kablolar zarar vermez.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bişey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartından görüntü dönüştürüyor, ekran kartını kullanma gibi bir durum olmadığı için zararı da yok.
fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bişey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartından görüntü dönüştürüyor, ekran kartını kullanma gibi bir durum olmadığı için zararı da yok.
EFE2345678 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #13 fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bişey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok
fiji dedi: Hocam bu konuları pek bilmiyorum da böyle bişey kullansam ekran kartının yanma vs. ihtimali var mıdır? Ya da hangi durumlarda yanar? Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum yok