6600XT 2K monitörde sorun çıkarır mı?

Korvo17

Hectopat
Selamlar dostlar. Halihazırda kendim 6600XT kullanıyorum, 1080p monitör de. Aynı karttan abime de almak istiyoruz ama onun monitörü 2k. Kartın 128 bit olması uzun vade de 2k da bize bir sorun çıkarır mı? Youtube üzerinde ki testler de herhangi bir sorun gözükmüyor ancak emin olmak istedik. Değerli yorumlarınızı bekliyoruz 🙂

Herhangi bir sorun çıkartmaz, 2K'ya giriş için güzel bir ekran kartı zaten. Giriş dememin sebebi bu kartın önerilen olarak 1080P'de kullanılması. FSR destekli oyunlarda daha da iyi performans alırsınız, haliyle çıkacak oyunlarda FSR aramak standart bir hale gelebilir. Gene de kullanılabilir mi? Evet.

Son düzenleme:
Herhangi bir sorun çıkartmaz, 2K'ya giriş için güzel bir ekran kartı zaten. Giriş dememin sebebi bu kartın önerilen olarak 1080P'de kullanılması. FSR destekli oyunlarda daha da iyi performans alırsınız, haliyle çıkacak oyunlarda FSR aramak standart bir hale gelebilir. Gene de kullanılabilir mi? Evet.

FSR 2.0 ve RSR ile güzel olur, RSR ile özellikle 1440p'ye yakın bir çözünürlükten ölçeklenirse performans ve görüntü kalitesinin çok kötü olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı