3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Aralık 2022 #11 bdrhncagriozdmrr dedi: B450M-K2 hocam sanırım açtım. Above 4G decoding diye bir ayar ve ReSize BAR diye bir ayar vardı. Genişletmek için tıkla... CSM ayarını bulup kapatmanız gerek bir de.
bdrhncagriozdmrr dedi: B450M-K2 hocam sanırım açtım. Above 4G decoding diye bir ayar ve ReSize BAR diye bir ayar vardı. Genişletmek için tıkla... CSM ayarını bulup kapatmanız gerek bir de.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #12 Swiftie13 dedi: CSM ayarını bulup kapatmanız gerek bir de. Genişletmek için tıkla... CSM ne hocam? Bir de ben açtım Sam'ı fakat AMD uygulamasında gözükmüyor açma kapatma yeri.
Swiftie13 dedi: CSM ayarını bulup kapatmanız gerek bir de. Genişletmek için tıkla... CSM ne hocam? Bir de ben açtım Sam'ı fakat AMD uygulamasında gözükmüyor açma kapatma yeri.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Aralık 2022 #13 BIOS üzerinde boot sekmesi altında hocam. CSM (compatibility Support module), UEFI anakartlar için geriye dönük uyumluluk modudur. Eğer UEFI bir anakartınız var fakat eski BIOS metodu ile boot ediyorsanız bu durumda CSM kullanıyorsunuz demektir.
BIOS üzerinde boot sekmesi altında hocam. CSM (compatibility Support module), UEFI anakartlar için geriye dönük uyumluluk modudur. Eğer UEFI bir anakartınız var fakat eski BIOS metodu ile boot ediyorsanız bu durumda CSM kullanıyorsunuz demektir.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #14 Swiftie13 dedi: BIOS üzerinde boot sekmesi altında hocam. Genişletmek için tıkla... CSM açılımı tam olarak nedir ve yaptığı şey oyunlarda bir fark yaratır mı? @Swiftie13 Kapalıymış zaten. Bu arada sistemde 3500/2100 SSD var 13 saniyede açılıyor normal midir? Bazı bilgisayarlarda 8 saniyede açılıyormuş. Son düzenleme: 3 Aralık 2022
Swiftie13 dedi: BIOS üzerinde boot sekmesi altında hocam. Genişletmek için tıkla... CSM açılımı tam olarak nedir ve yaptığı şey oyunlarda bir fark yaratır mı? @Swiftie13 Kapalıymış zaten. Bu arada sistemde 3500/2100 SSD var 13 saniyede açılıyor normal midir? Bazı bilgisayarlarda 8 saniyede açılıyormuş.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Aralık 2022 #15 bdrhncagriozdmrr dedi: CSM açılımı tam olarak nedir ve yaptığı şey oyunlarda bir fark yaratır mı? @Swiftie13 kapalıymış zaten. Bu arada sistemde 3500/2100 SSD var 13 saniyede açılıyor normal midir? Bazı bilgisayarlarda 8 saniyede açılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Açılışta aynı anda açılan programları kapatırsan 2-3 saniye hızlanır diye düşünüyorum. GPU Z ile kontrol eder misin açık mı diye?
bdrhncagriozdmrr dedi: CSM açılımı tam olarak nedir ve yaptığı şey oyunlarda bir fark yaratır mı? @Swiftie13 kapalıymış zaten. Bu arada sistemde 3500/2100 SSD var 13 saniyede açılıyor normal midir? Bazı bilgisayarlarda 8 saniyede açılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Açılışta aynı anda açılan programları kapatırsan 2-3 saniye hızlanır diye düşünüyorum. GPU Z ile kontrol eder misin açık mı diye?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #16 Swiftie13 dedi: Açılışta aynı anda açılan programları kapatırsan 2-3 saniye hızlanır diye düşünüyorum. GPU Z ile kontrol eder misin açık mı diye? Eki Görüntüle 1591687 Genişletmek için tıkla... Açık gösteriyor. Açılışta OneDrive, Vanguard, Discord ve AMD driveri çalışıyor.
Swiftie13 dedi: Açılışta aynı anda açılan programları kapatırsan 2-3 saniye hızlanır diye düşünüyorum. GPU Z ile kontrol eder misin açık mı diye? Eki Görüntüle 1591687 Genişletmek için tıkla... Açık gösteriyor. Açılışta OneDrive, Vanguard, Discord ve AMD driveri çalışıyor.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Aralık 2022 #17 bdrhncagriozdmrr dedi: Açık gösteriyor. Açılışta OneDrive, Vanguard, Discord ve AMD driveri çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi, gereksiz olduğunu düşündüğünüz programları kapatabilirsiniz.
bdrhncagriozdmrr dedi: Açık gösteriyor. Açılışta OneDrive, Vanguard, Discord ve AMD driveri çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi, gereksiz olduğunu düşündüğünüz programları kapatabilirsiniz.