Yırtılma mı drop mu karar veremedim. 144 Hz monıtor, Ryzen 7 2700X islemcı... YouTube vıdeolarına baktıgımda yag gıbı akması lazımken o tadı alamıyorum, sebebi nedir?
msı optıx mag241c 144 evet freesycn de açıkMonitör mode'li ne 144 hzdemi ve FreeSync açıkmı
kesintili yükseliş ve alcalıs var gpu kullanımında amdnın gosterdıgı o yaniFPS drop oluyor olabilir mi? Oyun oynarken GPU usage ne kadar fazlaysa o kadar az darboğaz yapar işlemciniz. 2600x ve RTX 2070S ile oynarken anlık dropların sebebi düşük GPU kullanımıydı, darboğaz yapıyordu.
16RAM'in kaç GB?
MSI Optix MAG241C 144 evet FreeSync de açık
Free Sync kapatıp deneyin
Monitörün menüsünden kapatabiliyor olmanız lazım. Baya bir dalgalanmış ekran kartı kullanımı, zaten ortalama da 80 diyor, tam verim için %95'in altında olmaması gerekli. İşlemci - GPU arasında darboğaz mevcut. Çözünürlüğü arttırarak oynayabilirsiniz. Gene RAM kaç MHz'de çalışıyor diye kontrol edin. Standartın altındaysa XMP ayarını açın.Kapatacak yerini bulamadım ayarlarında videoda izlediğim adamda var bende yok
80 den daha az da gördüm evet olabilir ama darboğaz testinde 0.5 çıkmıştı ne kadar doğru site bilmiyorumMonitörün menüsünden kapatabiliyor olmanız lazım. Baya bir dalgalanmış ekran kartı kullanımı, zaten ortalama da 80 diyor, tam verim için %95'in altında olmaması gerekli. İşlemci - GPU arasında darboğaz mevcut. Çözünürlüğü arttırarak oynayabilirsiniz. Gene RAM kaç MHz'de çalışıyor diye kontrol edin. Standartın altındaysa XMP ayarını açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.