6600XT sistemde Warzone'da takılma oluyor

Carnaqe

Hectopat
Daha fazla  
Yırtılma mı drop mu karar veremedim. 144 Hz monıtor, Ryzen 7 2700X islemcı... YouTube vıdeolarına baktıgımda yag gıbı akması lazımken o tadı alamıyorum, sebebi nedir?

FPS drop oluyor olabilir mi? Oyun oynarken GPU usage ne kadar fazlaysa o kadar az darboğaz yapar işlemciniz. 2600x ve RTX 2070S ile oynarken anlık dropların sebebi düşük GPU kullanımıydı, darboğaz yapıyordu.

FPS drop oluyor olabilir mi? Oyun oynarken GPU usage ne kadar fazlaysa o kadar az darboğaz yapar işlemciniz. 2600x ve RTX 2070S ile oynarken anlık dropların sebebi düşük GPU kullanımıydı, darboğaz yapıyordu.
kesintili yükseliş ve alcalıs var gpu kullanımında amdnın gosterdıgı o yani

16

1666651578455.png

oyunda lobıdeyım suanda

Kapatacak yerini bulamadım ayarlarında videoda izlediğim adamda var bende yok
Monitörün menüsünden kapatabiliyor olmanız lazım. Baya bir dalgalanmış ekran kartı kullanımı, zaten ortalama da 80 diyor, tam verim için %95'in altında olmaması gerekli. İşlemci - GPU arasında darboğaz mevcut. Çözünürlüğü arttırarak oynayabilirsiniz. Gene RAM kaç MHz'de çalışıyor diye kontrol edin. Standartın altındaysa XMP ayarını açın.

Ram 3000mhz

Monitörün menüsünden kapatabiliyor olmanız lazım. Baya bir dalgalanmış ekran kartı kullanımı, zaten ortalama da 80 diyor, tam verim için %95'in altında olmaması gerekli. İşlemci - GPU arasında darboğaz mevcut. Çözünürlüğü arttırarak oynayabilirsiniz. Gene RAM kaç MHz'de çalışıyor diye kontrol edin. Standartın altındaysa XMP ayarını açın.
80 den daha az da gördüm evet olabilir ama darboğaz testinde 0.5 çıkmıştı ne kadar doğru site bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı