6650 XT ekran kartında sürücü çöküyor

abdulkadir78es

Zeptopat
Daha fazla  
AMD ekran kartımda drıver sorunu alıyorum, oyun oynarken bır anda ekranım kapanıyor. PC'yı yenıden baslattıgımda gorev yonetıcısınde ekran kartımı goremıyorum. drıvera tıkladığımda asagıdakı resımdekı uyarıyı verıyor ve tahmınımce dırver cokuyor. sılıp tekrar kurdugumda duuzelıyor ama cok sık tekrar edıyor.
4
1721495006199.png

Dosya Ekleri

• 1721494960867.png
    1721494960867.png
    26 KB · Görüntüleme: 27
AMD ekran kartımda drıver sorunu alıyorum, oyun oynarken bır anda ekranım kapanıyor. PC'yı yenıden baslattıgımda gorev yonetıcısınde ekran kartımı goremıyorum. drıvera tıkladığımda asagıdakı resımdekı uyarıyı verıyor ve tahmınımce dırver cokuyor. sılıp tekrar kurdugumda duuzelıyor ama cok sık tekrar edıyor.
4
Eki Görüntüle 2258700
24.5.1 sürümünü tavsiye ederim.

4
Eki Görüntüle 2258700
Bu donanımsal bir problem olabilir. Eğer DDU ile silmek işe yaramadıysa yüksek ihtimal donanımsal. Sen son çare olarak interneti kes öyle silip yüklemeyi dene. Olmazsa PSU veya GPU sorunlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı