67 OBP ile derece yapılır mı?

Furkan_00

Hectopat
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi 67 OBP'ye sahibim. 12. sınıf öğrencisiyim meslek lisesi çıkışlıyım. Lise nereden baksanız bitti her şey kafaya 11. sınıfta dank etti yavaş yavaş OBP'yi anca çıkartabildim. 9 ve 10. sınıf tam bir rezillikti. Her neyse sadede gelirsem üniversitede çok fazla pilotaj istiyorum. Biliyorum sonradan başka bir bölüm okunarakda olunabilir. Lâkin üniversitede okumak daha mantıklı geliyor. Kazanmak için tek motivem bu açıkçası. Bu OBP ile kazanılma imkanı var mıdır? Hesaplayınca ilk 4.000 falan girmem lazım ki anca tutsun 10 13 bin sıralama. Zaten ESTÜ, Özyeğin böyle yerler imkansız anca Nişantası, İAÜ gibi üniversitelerde. Temeli 11. sınıfta atmıştım bu sene stajım falan olduğu için çok çalışmadım. Mezun kalacağım. Direkt 1 sene mezunda hemen derece olmasa da ilk sene 100 bin 2. sene 20 bin gibi bir şeyler yapılabilir mi? Çoklu mezun kalan arkadaşlar kafalarını nasıl meşgul ediyorlar. Nasıl çalışıyorlar az biraz da taktik verirseniz. Biraz da OBP üzerine konuşursanız çok müteşekkir olurum. İyi sosyaller herkese.

İlk 1000'e girdiğinizi varsayarsak tahminen 6-7 bine atar. 67 OBP çok düşük maalesef de gene de imkansız değil.

Hakkımızda hayırlısı diyelim. Ben gene de çalışmayı düşünüyorum olursa ne ala olmazsa can sağlığı. Teşekkürler hocam. İyi sosyaller dilerim.

@Furkan_00, en azından denemiş olursunuz. Çalışmayı sürdürün. Hakkınızda hayırlısı olsun. Başarılar dilerim. İyi sosyaller, iyi geceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…