67 OBP ile ne yapılabilir?

SiskinCocuk

Picopat
Daha fazla  
Afyondayım ailem Afyon dışı yer göndermeyecekmiş ilçeler hariç. Yazılım için veyahut sağlık meslek için bir okul var mı?

(Okul konusunda kararsızım buarada)

Afyondayım ailem Afyon dışı yer göndermeyecekmiş ilçeler hariç. Yazılım için veyahut sağlık meslek için bir okul var mı?

(Okul konusunda kararsızım buarada)
Hocam 67 OBP ile hiçbir yere gidemezsiniz sağlık meslek ise sizi köle gibi çalıştırıyor öyle okullarda çok kötü bide üstüne Afyonkarahisar'dasınız .

Hocam 67 OBP ile hiçbir yere gidemezsiniz sağlık meslek ise sizi köle gibi çalıştırıyor öyle okullarda çok kötü bide üstüne Afyonkarahisar'dasınız .
Hocam lise vallaha bana şart bi liseye gidip okumam gerek zaten ya berber olmaya çalışcam (öğreneceğim) yada kuryelik planlıyorum.

Hocam lise vallaha bana şart bi liseye gidip okumam gerek zaten ya berber olmaya çalışcam (öğreneceğim) yada kuryelik planlıyorum.
Hocam en kötü açığa geçebilirsiniz kendinizi toparlayıp evde ders çalışabilir , ustaların yanına çırak olarak girebilirsiniz sonuçta her insan doktor mühendis olacak değil 50 sene sonrada mobilyacıya ve tesisatçıya ihtiyacımız olucak.

Hocam en kötü açığa geçebilirsiniz kendinizi toparlayıp evde ders çalışabilir , ustaların yanına çırak olarak girebilirsiniz sonuçta her insan doktor mühendis olacak değil 50 sene sonrada mobilyacıya ve tesisatçıya ihtiyacımız olucak.
Hocam ailemede diyorum sene uzatırsın olmaz diyorlar bir akranımız var açığa geçto diye yılı uzamış

Hocam ailemede diyorum sene uzatırsın olmaz diyorlar bir akranımız var açığa geçto diye yılı uzamış.

Sene uzatın gerekirse hocam ailenize açık açık iletin şartınız olsun açığa geçeceğim ama ders çalışacağım üniversite sınavına / meslek öğrenmeye gibi bir nedeniniz olsun açığa geçince okula bile gitmiyorsun hem zaman akıp geçiyor?

Hocam o OBP ile gidebileceğiniz ilk liseyi yazın. Sizin için en iyisi bu olur. Hem o gittiğiniz lisenin yazılı sınavları da zor olmaz. Çalışırsanız okul birincisi bile olursunuz. Okul birinciliğinin katkılarını da biliyosunuzdur umarım. Yalnız öğrencilerine uymanızı da önermem.

Hocam en kötü açığa geçebilirsiniz kendinizi toparlayıp evde ders çalışabilir, ustaların yanına çırak olarak girebilirsiniz sonuçta her insan doktor mühendis olacak değil 50 sene sonra da mobilyacıya ve tesisatçıya ihtiyacımız olacak.

Hocam öyle keyfi açığa geçeyim diye bir şey yok. Bazı durumların olması gerekiyor.

Hocam o OBP ile gidebileceğiniz ilk liseyi yazın. Sizin için en iyisi bu olur. Hem o gittiğiniz lisenin yazılı sınavları da zor olmaz. Çalışırsanız okul birincisi bile olursunuz. Okul birinciliğinin katkılarını da biliyosunuzdur umarım. Yalnız öğrencilerine uymanızı da önermem.

Hocam ailemle şimdi liseleri inceledik OBP'ye göre, 4 liseye bakacağız eğer tamam derse onlsra gideceğiz. (Ailem şimdi ilçe dışınada çıkmamı yasakladı 🤣 🤣)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı