TalhaAlper
Decapat
Selamlar. Max. ₺670'ye, mümkünse Hepsiburada'dan monitör önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rx 580 var elimde görüntüsü paneli yani kaliteli olsun ms değeri 5ms falan olabilir o kadar profesyonel değilim anlayacağımı pek sanmıyorumAradığınız özellikler nedir? Mümkünse ekran kartınızı da yazın. AOC g2260vwq6 monitörünü kullanıyorum 700 TL ye almıştım, öneririm.
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD FiyatıRx 580 var elimde görüntüsü paneli yani kaliteli olsun ms değeri 5ms falan olabilir o kadar profesyonel değilim anlayacağımı pek sanmıyorum
Selamlar. Max. ₺670'ye, mümkünse Hepsiburada'dan monitör önerilerinizi bekliyorum.
Lyon önerilerin için teşekkürler senin önerdiğin AOC ve Yusuf'un önerdiği samsung arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
Su monitör fiyatlarını görünce sinirlerim bozuluyor. Ben monitör alırken dolar 4.75 ken en ucuz 1 ms 75 hz monitör 710 TL idi şimdi ise bu fiyatlara düştüğünü görmekAsus VE248HR 75hz 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı Buyrun normal fiyatı 1000tl şu anda indirimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.