670 TL'ye Monitör Önerisi

Rx 580 var elimde görüntüsü paneli yani kaliteli olsun ms değeri 5ms falan olabilir o kadar profesyonel değilim anlayacağımı pek sanmıyorum
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı
Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) Fiyatı

hem 1 ms hem 75 hz bunlardan birini alabilirsin. Hatta almalısın çünkü gerçekten indirimde ve ucuzlar. İlk attıığım AOC monitörü ben 700 TL ye satın almıştım 2 hafta önce şimdi 621 e düşmüş. Ayrıca hepsinde Freesync özelliği var AMD ekran kartın olduğu için işine yarar. Yok 21.5" yetmez (ki gayet yeterli) daha büyük öner 5-6 MS , 60 Hz olabilir diyorsan başka da önerebilirim.

Lyon önerilerin için teşekkürler senin önerdiğin AOC ve Yusuf'un önerdiği samsung arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Bütçeni max 670 yazdığın için curvedi önermedim. Curvedi alabilirsin. Ben bütçemi 100 tl kadar daha arttırabilseydim curved alırdım. Ayrıca arkadaş bu model içinn 75 hz demiş bazı satıcılar 72 Hz bazıları da 60 Hz yazmış. Kendi sitesinde de 60 Hz yazıyor. 23.5" Kavisli 4ms FreeSync Monitör | Samsung Destek TR bunun senin için bir önemi varsa bu konuyu bir araştır derim. Yok diyorsan al bunu gitsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı