6700 XT Twitch'de yayın performansı nasıldır?

burakcakar

Megapat
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Mühendisi
Arkadaşlar selam. Yeni sistem bakıyorum ve arada tek tük yayın yapan biriyimdir. Genelde oyun yayınları yapıyorum. Merak ettiğim şu forumlarda AMD ekran kartlarında sanırım yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı yayında çamurlaşma şikayetleri varmış. Şu an 10 Mbps uploadım var ve yakın zamanda 20 Mbps'ye çıkacak. Güncel driver optimizasyonları ve durumu nedir? Halen çamurlaşma gibi sıkıntılar var mı? Varsa vazgeçeceğim gibi.

Arkadaşlar selam. Yeni sistem bakıyorum ve arada tek tük yayın yapan biriyimdir. Genelde oyun yayınları yapıyorum. Merak ettiğim şu forumlarda AMD ekran kartlarında sanırım yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı yayında çamurlaşma şikayetleri varmış. Şu an 10 Mbps uploadım var ve yakın zamanda 20 Mbps'ye çıkacak. Güncel driver optimizasyonları ve durumu nedir? Halen çamurlaşma gibi sıkıntılar var mı? Varsa vazgeçeceğim gibi.

Bir yayıncı ve içerik üreticisi olarak sana tek tavsiyem, yayın veya video kayıt düşünüyorsan Nvidia GPU'dan şaşma çok üzülürsün.

AMD ekran kartın varsa, işlemci üzerinden yayın açman gerekiyor. AMD yayın yazılımı olarak yok gibi bir şey. Yayınları ekran kartıyla yapmak istiyorsan Nvida Brodcast özelliği olan bir ekran kartı alman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı