6750TL monitör dahil sistem toplama

Cellan

Hectopat
Ekran Resmi 2018-06-01 01.03.53.png

Arkadaşlar bundan daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Ayrıca elektrik gittiğinde parçalar zarar görür mü? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panel ve 144 Hz olması. Boyutu küçük derken 23.6'' - 24'' ile arasında dağlar kadar fark yok. Benim fikrim bu yönde sizde bir öneri yaparsınız. En son kararı kendisi verir.

Monitör Panel Türleri ve Aralarındaki Farklar - Technopat

Bu da incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VA panel ve 144 Hz olması. Boyutu küçük derken 23.6'' - 24'' ile arasında dağlar kadar fark yok. Benim fikrim bu yönde sizde bir öneri yaparsınız. En son kararı kendisi verir.

Bu da incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin yazdığın şu: "Bu daha iyi". Ben de diyorum ki daha iyi değil hatta daha küçük. Sen ise 144Hz'liğini kullanmışsın, konuya bir kere bakan birisi yukarıdaki resimde arkadaşın sisteminde kullandığı monitörün 144Hz olduğunu görür. İyilik nâmına diğerinden farkı yok. Ee tazeleme hızları aynı, boyut konusunda ise daha önde iken sen daha neyi savunuyorsun?

Dedim ya VA panel ve 144 Hz olması diye.

Makaleyi okursan daha iyi anlarsın dediğimi. Görüntü kalitesi olarak VA panel TN panelden daha iyi. Görüntü kalitesi olarak daha iyi yani. Curved olması bana göre bir artı oynun içine giriyorsun sanki daha etkili. Ama düz ekran seviyorsa bilemem tabi ekside olabilir. Son kullanıcaya göre değişir.

VA panellerde genelde Hz değerleri düşük tutulur. TN panellerde yüksektir. Ama TN panellerde görüntü kalitesi VA panel kadar iyi değil. Ama bu üründe hem VA penel hem 144 Hz. Onun dışında ürün hakkında teknik bir bilgin varsa paylaşırsan. Arkadaşta ona göre alır ya da almaz.

Boyut konusunda dediğim gibi 23.6'' ile 24'' arasında dağlar kadar fark yok. Aralarında 1 cm fark eder en fazla kendiniz de hesaplayabilirsiniz.

İnç Hesaplama - HESAPLAMA.NET

Color banding gibi sorunlarda genelde TN panellerde ortaya çıkıyor. Bu benim gözlemim. Katılırsınız katılmazsınız size kalmış. Google ya da Technopat.com'da color banding diye aratırsanız hep TN paneller sorunlu çoğunlukla. Tabi bu benim gözlemim. Forumda bu durumun neden böyle olduğunu açıklayacak birileri vardır mutlaka. Benim o kadar donanım bilgim yok.

İlle bunu alsın gibi bir durumda yok. Daha iyi bir öneri gelirse onu alsın. Eğer alacaksa ben olsam onu değil bunu alırdım diyorum. Son karar kendisinin tabi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı