68 bin TL R5 7600 RX 7700 XT sistem alınır mı?

Bütçe
68000

Loszzz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl sistem? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi?

İşlemci.
AMD Ryzen 5 7600.

Anakart.
ASUS Prime A620M-K

RAM (bellek)
16 GB DDR5 5600MHz (Single module)

Ekran kartı (GPU)
ASUS Dual Radeon RX 7700 XT OC Edition 12 GB.

SSD (depolama)
WD 1TB NVMe M.2 (Gen4)

Güç kaynağı (PSU)
650W – 80+ sertifikalı (kasayla beraber)

İşlemci soğutucu (CPU cooler)
Thermaltake Astria 200 ARGB 120mm kule tipi işlemci soğutucu.

Monitör.
ASUS TUF Gaming VG27AQ5A – 27” QHD (2K) – 210Hz – Fast IPS.

Total fiyat 68.000

Arkadaşlar merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl sistem? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi?

İşlemci.
AMD Ryzen 5 7600.

Anakart.
ASUS Prime A620M-K

RAM (bellek)

Ekran kartı (GPU)

SSD (depolama)
WD 1TB NVMe M.2 (Gen4)

Güç kaynağı (PSU)

Monitör.

Total fiyat 68.000

Hocam bu fiyata kötü sistem, 9070 XT bir sistem dizebilirsiniz.

İşlemci.
AMD Ryzen 5 7600.

Anakart.
ASUS Prime A620M-K

RAM (bellek)

Ekran kartı (GPU)

SSD (depolama)
WD 1TB NVMe M.2 (Gen4)

Güç kaynağı (PSU)

Monitör.

Total fiyat 68.000

Ayrı ayrı toplarsanız 9070XT sistem çıkar.

Ayrı ayrı toplarsanız 9070XT sistem çıkar.
Hocam 9070xt ye baktım 40bin tlden başlıyor. Toplama konusunda aşırı iyi değilim. Nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?

Hocam bu fiyata kötü sistem, 9070 XT bir sistem dizebilirsiniz.
ocam 9070xt ye baktım 40bin tlden başlıyor. Toplama konusunda aşırı iyi değilim. Nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?

Hocam 9070xt ye baktım 40bin tlden başlıyor. Toplama konusunda aşırı iyi değilim. Nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?

ocam 9070xt ye baktım 40bin tlden başlıyor. Toplama konusunda aşırı iyi değilim. Nasıl olacak? Yardımcı olur musunuz?

Hocam şimdi bu konuda kendiniz eğer hiçbirsey bilmiyorsanız yapmanız zor. Ancak öğrenmek istiyorsanız bilgisayarınızı kendiniz kurmayı internette baya fazla öğretici video var, bakarsanızki hazır sistem ayrı ayrı aldığınız farkı çok geçmiyor o şekilde basitçe halledebilirsiniz. Çok fark varsa yakınınızda ki bir bilgisayarcı bin lira civarında parçaları toplar sizin için.

Hocam şimdi bu konuda kendiniz eğer hiçbirsey bilmiyorsanız yapmanız zor. Ancak öğrenmek istiyorsanız bilgisayarınızı kendiniz kurmayı internette baya fazla öğretici video var, bakarsanızki hazır sistem ayrı ayrı aldığınız farkı çok geçmiyor o şekilde basitçe halledebilirsiniz. Çok fark varsa yakınınızda ki bir bilgisayarcı bin lira civarında parçaları toplar sizin için.
Peki hocam benim paylaştığım sistem fiyatına göre çok mu kötü bir sistem? Aşırı şişik mi?

Peki hocam benim paylaştığım sistem fiyatına göre çok mu kötü bir sistem? Aşırı şişik mi?
Monitör dahil topladığım sisteme

Monitör dahil topladığım sisteme
Hocam kötü gerçek anlamda. Kıyaslama için geçen hafta bir arkadaşa 9060 xt olan hazır sistem aldık ve o ekran kartı daha iyi ve 42 bin verdik sizin kasa bütçeniz 58 bin aradaki farkı siz hesab edin. Eğer %100 hazır sistem alacaksınız bakabilirim.

Hocam kötü gerçek anlamda. Kıyaslama için geçen hafta bir arkadaşa 9060 xt olan hazır sistem aldık ve o ekran kartı daha iyi ve 42 bin verdik sizin kasa bütçeniz 58 bin aradaki farkı siz hesab edin. Eğer %100 hazır sistem alacaksınız bakabilirim.
Haklısınız hocam çok iyi olduğum bir konu değil kasa toplamak ve bilgisayar donanım konusunda bilgim kısıtlı. 58bin civarında daha güzel bir sistem toplayabilmek şansımız varmı? Yardımcı olabilir misiniz lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı