68 MB altyapıda internet önerisi

167

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
78
Arkadaşlar selam. Biz yakın bir zamanda interneti değiştireceğiz. Şu an Türk Telekom kullanıyoruz 90 TL veriyoruz fakat maksimum 16 download alıyorum.
Upload 2-3 ay önce 0.70'di, DC'de arkadaşlarıma yayın açınca çok kötü gibi oluyordu ekran ondan sonra sabit 3.70'e çıktı biraz sevindim fakat bu internetin fiyatı arttı o yüzden değişeceğiz. Zaten kötü bir internet. Aslında pek ping sorunum yoktu ama oyun indirmelerim 1.5 ile 2MB hız ile indiriyordu. Sizce hangi internete geçmeliyim? Neyi önerirsiniz? Bir de internetten altyapı sorgulamadan eviminkine baktım, 68MB hız çıktı. Superonline'a mı geçsek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba bu internet işleri biraz karışık ilk önce modeminiz ADSL mi VDSL mi ona göre tarife bakmalısınız eğer modeminiz ADSL ise 16MB e kadar destekliyor olması lazım VDSL'i pek hatırlamıyorum ama ADSL'in 2 katından fazla olması lazım. Bende ne yazık ki Türk Telekom kullanıyorum fakat tahattüt e yakalandığı için değiştirmiyorum. Size ilk önce modem ADSL mi VDSL mi ona bakmanızı sonra ya milenicoma ya da TurkNet'e ama tahattüt istemiyorsanız türkne ttavsiye ederim. Superonline çok pahalı bence TurkNet'te ya da milenicomda daha ucuza bulabilirsiniz bu hizmeti :)
 
Öncelikle merhaba bu internet işleri biraz karışık ilk önce modeminiz ADSL mi VDSL mi ona göre tarife bakmalısınız eğer modeminiz ADSL ise 16MB e kadar destekliyor olması lazım VDSL'i pek hatırlamıyorum ama ADSL'in 2 katından fazla olması lazım. Bende ne yazık ki Türk Telekom kullanıyorum fakat tahattüt e yakalandığı için değiştirmiyorum. Size ilk önce modem ADSL mi VDSL mi ona bakmanızı sonra ya milenicoma ya da TurkNet'e ama tahattüt istemiyorsanız türkne ttavsiye ederim. Superonline çok pahalı bence TurkNet'te ya da milenicomda daha ucuza bulabilirsiniz bu hizmeti:)ADSL sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı