6800XT için işlemci önerisi

1080'de de o kadar yapmıyor birkaç tane video izleyin. Darboğaz olayı da abartılıyor gayet güzel performans alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sistemi dizmişsiniz watt mandir mavi ekran dır böyle hatalar aldınızmı sıkıntı yaşadınız mı AMD kartlara biraz ön yargılıyımda.

Yıllar öncenin konusuna yazmanız da bir ayrı ama neyse.

Hocam sistemi dizmişsiniz watt mandir mavi ekran dır böyle hatalar aldınızmı sıkıntı yaşadınız mı AMD kartlara biraz ön yargılıyımda.

Hocam merhaba;
2019 yılından bu yana tüm sistem AMD kullanıyorum WattMan hatası ben hiç almadım mavi ekran 1 defa oldu ama oda sistemi ilk kurdugumda oldu başkada mavi ekran hatası almadım.

Hocam merhaba;
2019 yılından bu yana tüm sistem AMD kullanıyorum WattMan hatası ben hiç almadım mavi ekran 1 defa oldu ama oda sistemi ilk kurdugumda oldu başkada mavi ekran hatası almadım.
Mavi ekranın bin bir türlü sebebi olabiliyor karta bağlamamk gerek

Knk 5600, rx 6800xt'de darboğaz yapar'mı ?
Şu an elimde Asus Radeon rx 6650 xt var
Bende xfx marka ekran kartı alacağım

Kanka 5600, RX 6800XT'de darboğaz yapar'mı?
Şu an elimde ASUS Radeon RX 6650 XT var.
Bende XFX marka ekran kartı alacağım.

Hocam 2K monitör kullanacak iseniz yapmaz ama yer yer olabilir sizi üzecek bir darboğaz olmaz. Ama siz yine de YouTube videolarında bir karşılaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…