680TL TWS kulaklık önerisi

Quanic

Kilopat
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1.546
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Müzik dinlemeyi seven biriyim ve kulak üstü olarak Jabra move style Edition kullanıyorum. Ancak dışarıda kulak üstü takmak rahatsız ediyor. Kendisine denk veya üst ses kalitesi olan modeller bakmaktayım. Jabra Elite 65t düşündüm ancak çok fazla olumsuz yorum gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

Hocam nasıl bir modeldir kendisi? Jabranın sesi ile kiyaslamaniz mümkün mü? Az önce fiyata yanlış bakmışım pardon.

FreeBuds 3I öneririm.

Ses kalitesi nasıldır hocam? Kulaktan düşer mi? Şarjı ne kadar gidiyor biraz bilgilendirirseniz güzel olur. Bir de belirtmeyi unutmuşum ancak hafif yağmurlarda yürüyüş yapmayı seviyorum ve biraz suya dayanıklı olursa iyi olur.
 
65T eski bir model, ses kalitesi 100-200 liralık kulaklıklar ile aynı deniyor.

Emin misiniz hocam. Kendisinin fiyatı Jabra move styledan daha yüksek ve bu kulaklık eski Marshall mid modelimle neredeyse aynı sesi veriyor ki kendisi cidden kaliteli bir kulaklıktır. 65tnin istemsizce kötü olduğunu kabullenemiyorum sanırım.
 
@Quanic, 3i modeli arkadaşımda var. Birkaç kez kullanma fırsatı buldum. Benim kulağımdayken 1-2 kez düştü ancak silikonla alakalı olabilir. Ses kalitesi güzeldi.
 
Saolun hocam 4 modeli aklımda bulunsun o halde. Suya dayanıklılığı hakkında bir bilginiz var mı acaba? Hafif orta yağmurda ne olur?
 
Emin misiniz hocam. Kendisinin fiyatı Jabra move styledan daha yüksek ve bu kulaklık eski Marshall mid modelimle neredeyse aynı sesi veriyor ki kendisi cidden kaliteli bir kulaklıktır. 65tnin istemsizce kötü olduğunu kabullenemiyorum sanırım.
Kötü değil, Jabra'nın ilk TWS'i olduğu için öyle sanırım ve üç senelik bir model. TWS tarafında çok çabuk gelişiyor. Mesela 75T çıktı sonra ama o bayağı iyi hâlâ.
Kendisinin fiyatı Jabra move styledan daha yüksek ve bu kulaklık eski Marshall mid modelimle neredeyse aynı sesi veriyor ki kendisi cidden kaliteli bir kulaklıktır.
Move kulak üstü, sahte deri pedli, 40 mm sürücülü bir model. TWS olsa olsa 7-13 arası. 65t kaç bilmiyorum ama çoğunlukla 7 oluyor. Aynı kaliteyi beklemeyin zaten 500 liralık TWS'den.
 
Son düzenleme:
Ah şu dolar yok mu bitirdi beni :) ben zamanında Jabra move style Edition'u 215e almıştım. Şimdi kulaklık almaya param yetmiyor resmen. 75t aslında çok hoş ama fiyatı 1K hocam. O kadar para ayıramam ben öğrenci adamım. 680TL'yi zor buldum bu devirde :D
 

Geri
Yukarı