69 Mbps altyapıya 500 Mbps internet bağlanırsa ne olur?

Arkadaşının binasında ofdk var o zaman ONT cihazı olduğuna göre dostum aksi takdirde bırak 250 Mbps'yi ONT cihazı dahil alamaz.

Bizde böyle kutu yok ama onlarda varsa neden fiber altyapıları aktif gözükmüyor.

Bazen düşmemekte sorgulama sayfalarına demek oluyor ki arkadaşınızın binasında FTTH fiber mevcut.

Ama neden 500 Mbps'in 500'ünü alamıyor o zaman fiber olsaydı hepsini alabilirdi zaten kendi paketleri 500 Mbps.

Kankam hepsini yaptı zaten fiber olsa neden yarısını alıyor?

Ya dostum daha neyin şeyini yapıyorsun hala inanmak istemiyorsan inanmayabilirsin daha sana nasıl yardımcı oluyum gözünü seveyim
Konuyu takipten çıkıyorum
@Dejuf hocama sor inanmıyorsan.

Ya dostum daha neyin şeyini yapıyorsun hala inanmak istemiyorsan inanmayabilirsin daha sana nasıl yardımcı oluyum gözünü seveyim.
Konuyu takipten çıkıyorum.
@Dejuf hocama sor inanmıyorsan.

Dostum her yerde altyapısına bakıyorum Max 70 gösteriyor fiber yok ama sen dediğin için var olacak değil mi?

Dostum her yerde altyapısına bakıyorum Max 70 gösteriyor fiber yok ama sen dediğin için var olacak değil mi?

Tamam kardeşim fiber miber yok VDSL altyapıda arkadaşın uzaydan bağlanarak fiber altyapı ile alabilecek hızları alıyor ve sen neden bende alamıyorum kafasıyla devam et biz bir şey bilmiyoruz sen nasıl düşünmek istersen düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…