madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Sıfır veya 2.el fark etmez monitörlü veya monitörsüz bütçem bu.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 9 Temmuz 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem özelliklerine göre çok ucuz, sitede güvenilir isterseniz İtopya'nın mağazalarına gidip oradanda alabilirsiniz kaçırmayın derim, Monitörede bütçenizi belirtin ona göre önereyim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem özelliklerine göre çok ucuz, sitede güvenilir isterseniz İtopya'nın mağazalarına gidip oradanda alabilirsiniz kaçırmayın derim, Monitörede bütçenizi belirtin ona göre önereyim.
madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 quarest dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem özelliklerine göre çok ucuz, sitede güvenilir isterseniz İtopya'nın mağazalarına gidip oradanda alabilirsiniz kaçırmayın derim, Monitörede bütçenizi belirtin ona göre önereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasayı alınca monitöre bütçe kalmıyor 1000 1500 falan monitörü ilerleyen haftalarda almayı düşüneceğim. Çok sağ olun görmemiştim bu kasayı.
quarest dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem özelliklerine göre çok ucuz, sitede güvenilir isterseniz İtopya'nın mağazalarına gidip oradanda alabilirsiniz kaçırmayın derim, Monitörede bütçenizi belirtin ona göre önereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasayı alınca monitöre bütçe kalmıyor 1000 1500 falan monitörü ilerleyen haftalarda almayı düşüneceğim. Çok sağ olun görmemiştim bu kasayı.
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 9 Temmuz 2022 #4 0 olarak Max 1650 veya 6500XT sistemler 2. el olarak GTX 1660S veya 1080 sistemler mevcut.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 9 Temmuz 2022 #5 madeinmadde dedi: Hocam bu kasayı alınca monitöre bütçe kalmıyor 1000 1500 falan monitörü ilerleyen haftalarda almayı düşüneceğim. Çok sağ olun görmemiştim bu kasayı. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, bütçenizi bir 2000TL falan yaparsanız monitör için güzel seçenekler sunabilirim. sinkare.coskare dedi: 0 olarak Max 1650 veya 6500XT sistemler 2. el olarak GTX 1660S veya 1080 sistemler mevcut. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak ben olsam bu zamanda 2.el piyasaya hiç girmem.
madeinmadde dedi: Hocam bu kasayı alınca monitöre bütçe kalmıyor 1000 1500 falan monitörü ilerleyen haftalarda almayı düşüneceğim. Çok sağ olun görmemiştim bu kasayı. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, bütçenizi bir 2000TL falan yaparsanız monitör için güzel seçenekler sunabilirim. sinkare.coskare dedi: 0 olarak Max 1650 veya 6500XT sistemler 2. el olarak GTX 1660S veya 1080 sistemler mevcut. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak ben olsam bu zamanda 2.el piyasaya hiç girmem.