Spike ile maximum watt bir değil.HW monitör aracılığı ile UV değerlerde ölçüm yaptığımda stok haliyle 225 watt çekerken benim ayarlarla 130 watt civarı geziyor. En fazla anlık olarak 160 Watt ölçüm yapmış HW monitör.
Spike değerleri HWMonitor'de gözükmez. Ama kapanmıyorsa yüksek ihtimalle spike değerleri çok yüksek değildir.
Sistem zaten kendini resler veya oyunlar crashlenir. Yani kendini belli eder. Pat diye bozulacağını sanmam.Yok kapanmıyor. Oyunu bırak OCCT de Power testinde bile kapanmıyor stok haliyle. Oyunda kapanmasına ihtimal yok çünkü kayda değer bir darboğaz var. Bu durumda ekran kartını bozma zamanla sıkıntı çıkarma durumu olmaz değil mi?
OCCT üzerinden voltajların fotoğraflarını atabilir misin? Tam yükteyken atman lazım.Yok kapanmıyor. Oyunu bırak OCCT de Power testinde bile kapanmıyor stok haliyle. Oyunda kapanmasına ihtimal yok çünkü kayda değer bir darboğaz var. Bu durumda ekran kartını bozma zamanla sıkıntı çıkarma durumu olmaz değil mi?
Teşekkür ederim öğrenmeye çalıştığım şey buydu.Sistem zaten kendini resler veya oyunlar crashlenir. Yani kendini belli eder. Pat diye bozulacağını sanmam.
OCCT üzerinden voltajların fotoğraflarını atabilir misin? Tam yükteyken atman lazım.
OCCT üzerinden voltajların fotoğraflarını atabilir misin? Tam yükteyken atman lazım.
Stok haliyle değerler bu şekilde hocam.OCCT üzerinden voltajların fotoğraflarını atabilir misin? Tam yükteyken atman lazım.
Voltaj kanallari iyi duruyor. 3.3v kanalı gozukmemiş onuda atabilirsen bakalım.Teşekkür ederim öğrenmeye çalıştığım şey buydu.
Şu an yanında değilim ancak akşam atabilirim ama fazla bir süre bekletemiyorum testi çünkü OCCT nasıl bir programsa işlemcimi 100 derecelere götürüyor kapatıyorum hemen.
Stok haliyle değerler bu şekilde hocam.
Voltaj kanallari iyi duruyor. 3.3v kanalı gozukmemiş onu da atabilirsen bakalım.
3.3v kanalıda iyi sayılır.Bu mu hocam?
3.3v kanalıda iyi sayılır.
Yani iş görür gibi duruyor.Yani bu güç kaynağı işimi görür mü diyorsun hocam?