6900XT sistemde Spider-Man Remastered'a girerken yeşil ekran çıkıyor ve görüntü gelmiyor

eternity_day

Hectopat
Katılım
21 Ekim 2020
Mesajlar
435
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün çıkan oyun Spider-Man'i Windows'un kendi sürücüsüyle başlattım. Yeşil ekran çıktı, görüntü gelmedi. Yeni bugün çıkan Driver'i kurdum AMD sitesinden ve bu sefer de ekranda saçma sapan çizgilerle beraber, görüntüde bozulmalar oldu.

AMD 6900XT ekran kartı. Gidip iadeye vermek en iyisi sanırım süresi var. 1 Ağustos'ta almıştım. Driver sorunu değil değil mi bu? Kart bozuk?
 
Başka oyunlarda bu sorunu yaşıyorsan evet kart bozuk demektir ama tek bir oyunda hem de yeni çıkmış bir oyun için bunu demek saçma. Hani bu dediğini CP77 çıktığı zaman yaşasan heralde PC'yi kırardın tamamen bozuk diye. Yüksek grafikli farklı oyunlarda ekran kartını test edin ve bir kaç tane farklı GPU benchmark programıyla stres testleri yapın. Her hangi bir sorun yaşanırsa kart bozuk tezin kanıtlanmış olur ama testlerde bir sorun yoksa yeni çıkmış bir oyunda gayet yaşanabilecek normal bir sorun yaşamışsın demektir.
 
%90 oyun sorunu yada driver. Biraz önce RTX3060 ile oyuna girdim simsiyah çizgili görüntü vardı meğer DLSS yüzündenmiş kapatınca düzeliyordu sonra gittim driver ı güncelledim sorun çözüldü. Oyun daha çok yeni.
 

Geri
Yukarı