M_E_55 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 iPhone 6sden iPhone 14e geçeceğim. iPhone 6S'i iTunes ile yedekledim. iPhone 14'e iTunes üzerinden kurulum yaparken 6s'imdeki her türlü şey, WhatsApp mesajları, uygulamalar, kişiler sorunsuz bir şekilde aktarılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
iPhone 6sden iPhone 14e geçeceğim. iPhone 6S'i iTunes ile yedekledim. iPhone 14'e iTunes üzerinden kurulum yaparken 6s'imdeki her türlü şey, WhatsApp mesajları, uygulamalar, kişiler sorunsuz bir şekilde aktarılır mı?
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Yeni bir IOS cihaz alınca zaten eski cihazdan veri aktarımı yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Yeni cihazı kurarken soruyor.
Yeni bir IOS cihaz alınca zaten eski cihazdan veri aktarımı yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Yeni cihazı kurarken soruyor.
mmmenezzz Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 159 Yer Denizli 13 Ağustos 2023 #3 Evet mümkün ICloud'a verileri yedekleyebilirsin.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2023 #4 Gentos dedi: Yeni bir iOS cihaz alınca zaten eski cihazdan veri aktarımı yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Yeni cihazı kurarken soruyor. Genişletmek için tıkla... Bazen sorun çıkabiliyor ben 8+dan 14e geçerken bir türlü olmuyordu dönüp duruyordu iOS 16 ya güncelleyince geçebildim arkadaşta böyle sorun olabilir.
Gentos dedi: Yeni bir iOS cihaz alınca zaten eski cihazdan veri aktarımı yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Yeni cihazı kurarken soruyor. Genişletmek için tıkla... Bazen sorun çıkabiliyor ben 8+dan 14e geçerken bir türlü olmuyordu dönüp duruyordu iOS 16 ya güncelleyince geçebildim arkadaşta böyle sorun olabilir.
mmmenezzz Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 159 Yer Denizli 13 Ağustos 2023 #5 Synth36 dedi: Bazen sorun çıkabiliyor ben 8+dan 14e geçerken bir türlü olmuyordu dönüp duruyordu iOS 16 ya güncelleyince geçebildim arkadaşta böyle sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Verilerden bahsettiğim şeyler parolalar ve fotoğarflar tarzı dosyalar uygulama yüklemesinde sıkıntı çıkabilir.
Synth36 dedi: Bazen sorun çıkabiliyor ben 8+dan 14e geçerken bir türlü olmuyordu dönüp duruyordu iOS 16 ya güncelleyince geçebildim arkadaşta böyle sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Verilerden bahsettiğim şeyler parolalar ve fotoğarflar tarzı dosyalar uygulama yüklemesinde sıkıntı çıkabilir.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2023 #6 mmmenezzz dedi: Verilerden bahsettiğim şeyler parolalar ve fotoğarflar tarzı dosyalar uygulama yüklemesinde sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yazdım arkadaşta dönüp durursa boşuna beklemesin ben 2 saat beklemiştim bir şey olmamıştı.
mmmenezzz dedi: Verilerden bahsettiğim şeyler parolalar ve fotoğarflar tarzı dosyalar uygulama yüklemesinde sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yazdım arkadaşta dönüp durursa boşuna beklemesin ben 2 saat beklemiştim bir şey olmamıştı.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.315 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 6s'ten 14'e aktarabilirsin. Ancak 14'ten 6s'e aktaramazsın. İos 15 . . . ve üstü olan her yazılım üzerinden aktarabilirsin.
6s'ten 14'e aktarabilirsin. Ancak 14'ten 6s'e aktaramazsın. İos 15 . . . ve üstü olan her yazılım üzerinden aktarabilirsin.