İosTakıntısı
Decapat
7 bin bütçem var kablosuz olsun ikisi de.
7 bin bütçem var kablosuz olsun ikisi de.
Sadece bütçe ile olmuyor bu işler.
Mouse için el boyutun ve tutuş şeklin, klavye için switch ve boyut tercihin gerek.
Normal adam eli nasıl bir şey nereden bileyim? Ölçü soruyorum.
Fare tutuş şekilimin adı nedir?
Mouse'u parmaklarımın ortası hafif havada duracak şekilde tutuyorum. Bu tutuş şeklinin adı nedir? Ve bu tutuş için hangi mouse iyidir? Genelde MOBA, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. El ölçülerim: dikey 16cm yatay 8cm. Kullandığım mouse G300s biraz küçük geliyor.www.technopat.net
Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000SAZ7I bu fareyi almayı düşünüyorum ancak elimin ölçüsünü nasıl alabilirim? Nereden nereye kadar ölçeceğim? İnternetten baktım ama bulamadım.www.technopat.net
![]()
Mechanical Keyboard Sizes & Layouts Simplified – A Buyer's Guide
Now we can buy keyboards in all manners of size. From 104 key, full-size keyboards, to compact 60% size keyboards, your options are many. Keyboards are a prominent feature in todays' gaming setups. However, with all of the options out there, it is good to have an idea of what to expect before...rkgamingstore.com
Rehber: Mekanik Klavyede Switch Tercihi
Merhabalar. Mekanik klavye seçimlerinde bizi EN çok uğraştıran Switch tercihi konusunda bir rehber hazırladım. Bu konudan sonra muhtemelen hangi Switch türünü tercih edeceğinize karar vermiş olacaksınız. Karar verme aşamasına geçmeden önce en popüler Switch türlerini ve özelliklerini...www.technopat.net
GK61+Gladius 3 aımpoınt olabilir aslında (mouse eline 2-3 cm küçük gelecektir)
Orantısız oldu.
@Hyperciaa
Tam boy ve beyaz switch zorunlu değilse Nx 2 Snow+ Gladius 3 aımpoınt da olabilir.
@iOStakıntısı GK61 ve NX2 snow kablolu, haberin olsun.
Kablosuz olarak Nx 96 Wireless 4500 TL
Promosyon ile Gladius 3 Aımpoınt 2000 bakabilirsin.
Elektronik: ASUS okula dönüş geri ödeme kampanyası
@Yağız Özel hocamdan gördüm ve inceledim. Özellikle 2000 TL bütçelerde tekrardan Gladius 3 aimpoint önereceğiz gibi duruyor. https://promotion.asus.com/tr/tr/back-to-schoolwww.technopat.net
@İosTakıntısı
NX 96 almak istemezse James Donkey A3 veya RK klavyelere baksın.@Hyperciaa klavye için alternatif var mı?
X68 falan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.