7.000 TL ekran kartı önerisi

esxun

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 7000 TL civarında RTX 3060 alma şansım var ama aynı fiyata daha yüksek performans verebilecek bir ekran kartı var mıdır? RTX 2070 Super düşünüyorum hangisi daha performanslıdır ya da AMD ekran kartlarından daha performanslı olanı var mıdır? Oynayacağım oyunlar CoD Warzone tarzı oyunlar.
Not: Daha sistemi toplamadım.(işlemci anakart vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben olsam ki oldum 7k ekran kartı bütçem var benim de piyasa düzelince işte bir de siyasete girmek istemem ama hükümet değişince dolar düşünce 3080 alacağım
Eylül'e kadar beklersiniz belki 8000 TL civarına 3070 Ti bulabilirsiniz.

Çok zor bu yıl unutulsun bence bu fiyatlar.

7000 tl ye 3060 mı?

Piyasa da ani bir rahatlama başladığını düşünüyorum yakından takip eden biri olarak umutsuzdum ama yeni seri bana umut verdi.
Bir darbe az önce elektrik fiyatlarından geldi madencilere bir darbe de Ethereum vurursa çok daha aşağı fiyatları görebileceğimizi düşünüyorum.

Eğer FPS tarzı oyunlar oynayacaksan sana önerim bütçeni arttırıp RTX 3090 alman. Çünkü çoğu FPS oyununu daha akıcı oynatıyor.

Piyasa da ani bir rahatlama başladığını düşünüyorum yakından takip eden biri olarak umutsuzdum ama yeni seri bana umut verdi.

Maalesef hocam bu sene hatta 2022'nin de haziranına kadar o fiyatlar unutulmalı ondan sonra ise inşallah 3080 gibi devasa kartları 6 7 k fiyatlara alırız.

Eğer FPS tarzı oyunlar oynayacaksan sana önerim bütçeni arttırıp RTX 3090 alman. Çünkü çoğu FPS oyunun udaha akıcı oynatıyor.

3090 çok pahalı ama 1800 euro 2500 euro arası neredeyse 3 katı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…