7.000 TL klavye mouse kulaklık önerisi

BAYGezer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, LGS sınavına girdim ve iyi bir başarı elde ettim bunun karşılığı olarak babam 30.000 bütçe verdi ben de PS5 ve ekipman almaya karar verdim.
Kriterler şu:
Klavye için çok para ayırmamayı düşünüyorum en fazla 1k.

Mouse için Wireless düşünüyorum kafamdaki modeller:
Başka önerilere açığım.

Kulaklık Wireless düşünüyorum kabloluda olur ama PS5 yatakta oynama zor olur gibime geliyor kafamdaki modeller:
Başka önerilere açığım.

PS5: 21.000'e buldum içerisinde FC24 ve GTA 5 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 için klavye ve fare ihtiyacınız olmayacaktır çünkü hiçbir işe yaramıyor. Alacaksanız da PS5 uyumlu olmasına dikkat edin her Bluetooth'lu klavye ve fare çalışmıyor çünkü. Aynı şekilde her kulaklık PS5 ile uyumlu çalışmıyor ondan dolayı dikkat edin alırken.

PS5 için klavye ve fare ihtiyacınız olmayacaktır çünkü hiçbir işe yaramıyor. Alacaksanız da PS5 uyumlu olmasına dikkat edin her Bluetooth'lu klavye ve fare çalışmıyor çünkü. Aynı şekilde her kulaklık PS5 ile uyumlu çalışmıyor ondan dolayı dikkat edin alırken.

PS5 için almıyorum hocam ekipmanları bilgisayarım var.

Hem bütçei aşıyor hem de oyun odaklı ekipmanlar arıyorum hocam.

Anladım hocam o halde Ninjutsu Sora V2 güzel bir seçim. V1 versiyonunu uzun süre kullandım bir problemim olmadı sadece bir süre sonra boyası eskidiğinden dolayı çok yağlanma yapmaya başlıyor. Onun dışında kaliteli bir klavye istiyorsanız 1000 lira bütçeyle biraz zor biraz ekleme yapabilirseniz SteelSeries Apex 3 TKL bakabilirsiniz. Kulaklık için ise Razer BlackShark V2 bakabilirsiniz Void Elite yerine.

Anladım hocam o halde ninjutsu Sora V2 güzel bir seçim. V1 versiyonunu uzun süre kullandım bir problemim olmadı sadece bir süre sonra boyası eskidiğinden dolayı çok yağlanma yapmaya başlıyor. Onun dışında kaliteli bir klavye istiyorsanız 1000 lira bütçeyle biraz zor biraz ekleme yapabilirseniz SteelSeries Apex 3 TKL bakabilirsiniz. Kulaklık için ise Razer BlackShark V2 bakabilirsiniz Void Elite yerine.

Şimdi bu mouse yeni çıktı ya bir kornik sorunu vs. var mıdır beni üzermi acaba.

Klavye olarak ben de bunu düşünüyordum ama Arctis 1 oyun için üzermi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı