7.000 TL'ye Kadar Monitör Hariç GTX 1070'li Sistem Toplama

Salvadorz

Kilopat
6.000 TL altı veya üstü oynamalar olabilir. Siz fiyatı 7.000 TL'ye de çekebilirsiniz, size bırakıyorum. Sıvı soğutma düşünüyorum, benim için her şeyden önce performans önemli. LED ışıklı olması veya görüntü önemsiz. Bu sistemi PUBG gibi oyunlar için istiyorum. Lütfen konu dışına sapmamaya çalışalım. GTX 1070 TI ekran kartı iyi olur diye düşünüyorum.

2. el düşünür müsünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir sistem dizdim, kasa olarak pek emin değilim sadece; onun dışında her oyunu sorunsuz oynarsınız.

Dosya Ekleri

• itopya.pdf
    92 KB · Görüntüleme: 147
İki sistem topladım. Biri ekran kartı ağırlıklı digeri biraz daha dengeli.

Dosya Ekleri

• tmp-cam-2497408006520359899.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 86
  • tmp-cam-5463303598451992221.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 91
Eğer ki sıvı soğutmada ısrarcı değil iseniz arkadaşın gönderdiği ekran kartı ağırlıklı olan sistem çok yüksek performans verecektir. Yalnızca bir SSD eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Gerçi şimdi farkettim, ekran kartından kısıp Ram'ı yükseltmişim. GTX 1080 olan daha iyi.

2. el düşünür müsünüz?

2. el için uğraşamam kronik bir sorunu olur fark etmem alırım ilerde uğraşmak istemiyorum

İki sistem topladım. Biri ekran kartı ağırlıklı digeri biraz daha dengeli.

eski bir araştırmam da (şuan ki durumu bilmiyorum) GTX 1070 Tİ optimizasyonu GTX 1080 den daha iyi olduğu yönünde daha iyi FPS alınacağını öğrenmiştim. Şimdilik GTX 1070 Tİ ile idare de edebilirim diye düşünüyorum. Hard disk de çıkartabilirsiniz listeden onu eski kasam dan ben ayarlarım ana bileşenler önemli benim için. Birde pubg oynuyor musunuz bu fiyat özellikleriyle ne değerler alırım yüksek ayarlarda beni aydınlatın ihtiyacım var, ekran kartı ağırlıklı almalıyım

SSD önemli bir şey onu da eklememiz gerekiyor galiba sıvı soğutma daha iyi olduğunu biliyorum performans için önemli bir parça bence

Bazı oyunlarda GTX 1070Ti sinir bozucu şekilde GTX 1080'i geçebiliyor evet O zaman yukarıda GTX 1070ti 'li topladığım sistemden HDD çıkarıp SSD ekleyebilirsin. Gayet iyi bir sistem olur.

Optimizasyon kötü olduğu için PUBG GTX1080'i kaldırmıyo da diyebiliriz. Ama güncellemeler geldikçe gerçek performansını daha net görüceğine emin olabilirsin. Ama bir tavsiye daha vermek gerekirse, çıkacak olan yeni nesil ekran kartları da beklenebilir. Bu şekilde almışken en iyi ekran kartını da almış olursun.

Bazı oyunlarda GTX 1070Ti sinir bozucu şekilde GTX 1080'i geçebiliyor evet O zaman yukarıda GTX 1070ti 'li topladığım sistemden HDD çıkarıp SSD ekleyebilirsin. Gayet iyi bir sistem olur.

Beni böyle bir kaç sene idare etse yeter ondan sonra en üst sekment bir toplama yapmayı düşünüyorum, rica etsem tekrar bir liste yapabilir misiniz önceliğin en iyi performans olduğu için de sıvı soğutmalı, hard disk hariç, GTX 1070 Tİ için de olduğu.

İkinizin yaptığı toplamada dikkatimi çeken ekran kartlarının fiyat farkları ne gibi bir fark var aralarında, seçtiğiniz kasa o fiyata biraz absürt durmuş gibi geldi , son bir liste yapar mısınız rica etsem için de sıvı soğutma, hard disk hariç, GTX1070 Tİ içinde olduğu performans öncelik olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…