7.1 kulaklıklar neden daha pahalı?

Bütçe
500-900
Şu an YouTube'dan vidiosunu izliyorum ve sizin dediniz gibi 7.1 böyle çok fark etmiyorsa kararım CORSAIR CA-9011208-EU Void Elite Stereo Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı bu olacak.

Hocam galiba Rampage marka gerçek 7.1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu vidio da galiba öyle demeye çalışıyor.

Dostum bu fiyat aralığında gerçek sürücülü 7.1 yoktur, bir önceki yazımda da dediğim gibi 3000TL'bir model bile sanal 7.1'dir. Bilindik oyun markaları gerçek sürücülü 7.1 pek üretmez, üretsede limitli sayıda üretir zaten gerek de yok çok niş ürünlerdir bunlar herkesin talep ettiği bir şey olmadığı için fiyatından dolayı (çok çok aşırı pahalılar).

Tüm bunların dışında Rampage ürünlerini hiç kullanmadım, şu an kullandığım HyperX Cloud 2 kablolu. Hani şu yıllardır herkesin övüp de bitiremediği kulaklık lakin ki ben 7.1'ini hiç beğenmiyorum çünkü çoğu oyun buna CS de dahil 7.1 ses motoru yok ve kulaklıktan 7.1 açtığımda bazen ses yukarıdan mı aşağdan mı geliyor onu bile oyunlarda karıştırıyorum çünkü çoğu oyunda farklı tepkiler veriyor Rainbow Six'te 7.1 farklı iken Valorant'ta daha farklı CS de daha farklı alışmak lazım oyunlarda ses derinliğine. Ben 7.1 den çok bas tiz kulaklık değerlerine bakarım. Bir mağzada deneme şansın varsa öyle al derim.
 
Dostum bu fiyat aralığında gerçek sürücülü 7.1 yoktur, bir önceki yazımda da dediğim gibi 3000TL'bir model bile sanal 7.1'dir. Bilindik oyun markaları gerçek sürücülü 7.1 pek üretmez, üretsede limitli sayıda üretir zaten gerek de yok çok nıs ürünlerdir bunlar herkesin talep ettiği bir şey olmadığı için fiyatından dolayı (çok çok aşırı pahalılar).

Tüm bunların dışında Rampage ürünlerini hiç kullanmadım, şu an kullandığım HyperX Cloud 2 kablolu. Hani şu yıllardır herkesin övüp de bitiremediği kulaklık lakin ki ben 7.1'ini hiç beğenmiyorum çünkü çoğu oyun buna CS de dahil 7.1 ses motoru yok ve kulaklıktan 7.1 açtığımda bazen ses yukarıdan mı aşağdan mı geliyor onu bile oyunlarda karıştırıyorum çünkü çoğu oyunda farklı tepkiler veriyor Rainbow Six'te 7.1 farklı iken Valorant'ta daha farklı CS de daha farklı alışmak lazım oyunlarda ses derinliğine. Ben 7.1'den çok bas tiz kulaklık değerlerine bakarım. Bir mağzada deneme şansın varsa öyle al derim.

Eyvallah çok yardımcı oldun ben büyük ihtimal https://www.ciceksepeti.com/corsair...yah-gaming-kulaklik-ca-9011205-eu-kcm54105981 parayı az daha biriktirip buna gideceğim.
 
Ama o kadar biriktiremezsen bunu al Corsair'den daha kaliteli ve iyi.

Hocam o kadar çıkamıyorum ki haftalıklarımla zar zor biriktirdim.

Ama o kadar biriktiremezsen bunu al Corsair'den daha kaliteli ve iyi.

Şu an

/Rampage-RM-F5-Fury-X-71-Surround-oyuncu-kulakligi-2300198? Magaza = furylevel&utm_source = comp_epey&utm_medium = cpc&utm_campaign = epey_genel bunu.


 

Yeni konular

Geri
Yukarı