PrPredatorr
Kilopat
kardeşim adam 7.1 istiyor bak anakartı usb 3.0 ise hiçbir sorun olmaz bilginiz yok anca yazıyorsunuz valla. yoksa bile birşey olmaz ben baktın anakartı gayet iyi birşekilde usb kulaklıkları çalıştırabilir.
Razer THX Özellikli SURROUND usb ses kartı (Krakenden) KISA SÜRE - Ses Kartı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 764505548 bahsettiğiniz kablo bu mu acabaFazla paranız yoksa veya gelir elde etmiyorsanız bence ucuz 7.1'leri pek denemeyin pek faydası olmaz. Razer'in THX ses kartı var ancak kulaklık ile geliyor harici satılmıyor satan olursa gözün kapalı al derdim.
500 lira gibi bütçen olursa bunu öneririm bu fiyata rakibi yok.
![]()
Creative Labs Sound Blaster Z Dahili 5.1 channels PCI-E 70SB150000001 Ses Kartı - Nanokatalog
Ses Kartı 70SB150000001 Creative Labs Sound Blaster Z Dahili 5.1 channels PCI-E incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Bu 5.1 ama 7.1 lazımUSB değil bu alınacaksa bu şekilde ses kartı alınmalı diye düşünüyorum Asus Xonar Se Pcı Express 5.1 Kanal, 116db, Oyuncu Ses Kartı - n11.com
7.1 oyuna zaten çok büyük bir artısı genel olarak.Bu 5.1 ama 7.1 lazım.
Creative Sound Blaster Live 7.1 24bit Sound Card SB0410 SES KARTI SAĞLAM 2.EL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle bir şey almak nasıl sizce ya da bu ürüne hiç bulaşma falan der misin yoksa iyi mi sence7.1 oyuna zaten çok büyük bir artısı genel olarak.
USB olanları almanın bir anlamı yok bence.
Evet bu ama inanılmaz pahalıya satıyor arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.