7 4800H GTX 1660 Ti Max-Q CS:GO düşük FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

diviparm

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB(2x8)
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Max-Q
İşlemci
AMD Ryzen 7 4800H, 2.9 Ghz
Laptop kullanıyorum. CS:GO 4:3 ayarlarda daha önce 400-450 FPS alabilirken formattan sonra 150-200 FPS almaya başladım.
16:9 16:10 4:3 bütün ayarları denedim FPS eşit seviyelerde geziyor.
NVIDIA Denetim Masası ayarları, CS:GO görüntü ayarları gibi bütün ayarları değiştirdim FPS hâlâ aynı.
Fps_max 0 komutu ayarlı ve V-Sync kapalı. Güç planı yüksek performans ayarlı ve sürücüler güncel.

Laptop kullanıyorum. CS:GO 4:3 ayarlarda daha önce 400-450 FPS alabilirken formattan sonra 150-200 FPS almaya başladım.
16:9 16:10 4:3 bütün ayarları denedim FPS eşit seviyelerde geziyor.
NVIDIA Denetim Masası ayarları, CS:GO görüntü ayarları gibi bütün ayarları değiştirdim FPS hâlâ aynı.
Fps_max 0 komutu ayarlı ve V-Sync kapalı. Güç planı yüksek performans ayarlı ve sürücüler güncel.

Hocam daha önce kullandığınız ekran kartı sürücüsüne geçmeyi denediniz mi?

İşlemci sıcaklığı 70 derecelerde ekran kartı ise 63 derecelerde dolanıyor asıl problem yüksek veya düşük ayarlar fark etmeksizin hep aynı seviyelerde FPS veriyor

İşlemci sıcaklığı 70 derecelerde ekran kartı ise 63 derecelerde dolanıyor asıl problem yüksek veya düşük ayarlar fark etmeksizin hep aynı seviyelerde FPS veriyor.

CFG ayarlarınız sıfırlanmış olabilir. İşlemcinin tamamını kullanması için başlatma seçeneklerine bu kodu girin "-threads 16".

CFG ayarlarınız sıfırlanmış olabilir. İşlemcinin tamamını kullanması için başlatma seçeneklerine bu kodu girin "-threads 16".

-High -novid -freq 144 -threads 16 -nojoy +fps_max 0
Bu kodlar yazılı başlatma seçeneklerinde.
Ekstra olarak FPS benchmark testinde 182 FPS alıyorum.

DDU ile sıfırlayıp deneyin hocam, hiçbir sürücü olmayacak şekilde sıfırlar.

Daha önce yapmadım bu işlemi ama bundan kaynaklı değil muhtemelen çünkü aynı sürücüyü kullanıyordum dün format attım, laptop aldığımda üreticinin dosyaları oluyor onları da sildim yanlışlıkla ama üretici adresinden bütün sürücüleri indirip kurdum.

CS:GO oyun dosyalarını doğrulayıp tekrardan dener misiniz?

Yaptım 1 dosya indirdi tekrar benchmark testi gerçekleşirdim.
16:9 da 182 FPS
4:3 de 200 FPS

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı