7.5 bin TL bütçeyle SteelSeries Arctis 7 alınır mı?

Bütçe
7500
Nova 7 ile pelta birebir aynı desek biraz yanlış olur. Nova 7 ses konusunda CS2 vs. pelta ise müzik konusunda önde ama Nova 7'nin verdiği rekabetçi performansını oda veriyor. Mikrofon konusunda pelta, konfor konusunda Nova 7. Yazılım olarak Nova 7 daha iyi malzeme kalitesi olarak da öyle. Ses mikrofon önemliyse pelta konfor ve diğer etkenler önemliyse Nova 7.
Ben birkaç yerde nova 7nin kafa bandının esneyip rahatsızlık verdiğini duymuştum. Aslı var mı bu bilginin?

Ben birkaç yerde Nova 7'nin kafa bandının esneyip rahatsızlık verdiğini duymuştum. Aslı var mı bu bilginin?

Esniyor hocam doğru, Arctis 9dada bu durumu yaşamıştım. Yıkayınca çekiyordu az da olsa. O yüzden çok sıkı takmıyordum elimde olduğu süreçte.

Esniyor hocam doğru, Arctis 9dada bu durumu yaşamıştım. Yıkayınca çekiyordu az da olsa. O yüzden çok sıkı takmıyordum elimde olduğu süreçte.

Hocam arkadaşın kafası büyük esneyip esnememesinede dikkat etceğini sanmıyorum ama çok rahatsız edici olur mu esnemesi.

Hocam arkadaşın kafası büyük esneyip esnememesinede dikkat etceğini sanmıyorum ama çok rahatsız edici olur mu esnemesi.
Benimde kafam büyük çok rahatsız etmiyordu beni. Daha rahat diyebilirim hatta.

İtopya veya Vatan Bilgisayar şubesi varsa gidip denemesini öneririm.

O zaman Nova7'yi öneriyorum hocam başka bir öneriniz yoksa.

Pelta'nın kafa ayarı olmadığı için sıkıntı olabilir diye Nova 7 daha iyi bir tercih. Mikrofon testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen pelta kullanmadım. HyperX'in mikrofon ve ses kasma olarak oyunlarda gözümde çok iyi.

Ömür konusunda kötü hocam. 3 kulaklığı da kafamda 1 yıl olmadan çöp oldu. Garanti konusu iyi ama yalan yok çoğu firmadan iyidir.

Pelta'nın kafa ayarı olmadığı için sıkıntı olabilir diye Nova 7 daha iyi bir tercih. Mikrofon testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafa ayarı yoksa pelta daha iyi olur hocam muhtelen.

Kafa ayarı yoksa pelta daha iyi olur hocam muhtelen.

Pelta'nın kafa ayarı olmadığı için küçük/büyük gelirse ayarlayamaz kulaklığı sadece kafa bandına kalır o iş. Nova 7 de piston tarzı sert bir şekilde kafası ayarlanıyor, kendisine sorun hangisi daha iyi gelirse onu alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı