7.500 TL bütçe ile CS:GO oyuncu bilgisayarı

Dalga geçen arkadaşlar olmuş. 7500tl lik sisteme rx 500 serisi ekran kartı takmak küfür gibi resmen. yeni nesil 5700ler yarı yarıya daha performanslılar
1024 çözünürlükte CS oynamak için 2700 liraya 5700 almak lazım de mi? Bir sen anlıyorsun, gerçekten bu AMD'cilerle muhatap bile olunmaz.

Adam 1024 çözünürlükte oynamak için mi 144hz 24 inç monitör istiyor sence. Ayrıca alan arkadaşın böyle bütçeli bir sistemde ara sıra farklı oyunlar deneyeceğini düşünerek topladım. AMD sevicilikle alakası yok. Hangi kart daha performaslıysa onu önermek daha mantıklı.

Öncelikle bu AMD ön yargınızı kaldırın, Intel fanboyluğu nereye kadar. Ben hiçbir markanın fanboyu değilim ve duruma göre tavsiye ediyorum, şu an da AMD daha F/P ürünler yapıyor her bakımdan. Ryzen 5 3600 ile i5-9600K tek çekirdekte kafa kafaya, oyunlarda ise çoklu çekirdek avantajı var. Bu bağlamda Intel, NVIDIA fanboyluğu yapmak akıl karı değil. Isınıyor falan da değil, iyi bir kasa ile 70 dereceyi geçmiyor işlemcileri ve ekran kartları.

Arkadaş oyun bilgisayarında 2700 liraya ekran kartı alınmasını saçma bulup 2.500 TL'lik anakart koyulmasını normal buluyor ise tartışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum.

Dostum Amd istemiyorum diyorsun ama kesinlikle Amd almalısın.
Screenshot_20191115-181623.png

Adam 1024 çözünürlükte oynamak için mi 144hz 24 inç monitör istiyor sence. Ayrıca alan arkadaşın böyle bütçeli bir sistemde ara sıra farklı oyunlar deneyeceğini düşünerek topladım. AMD sevicilikle alakası yok. Hangi kart daha performaslıysa onu önermek daha mantıklı.
Gerçekten CS'den bu kadar anlıyorsun birde sistem topluyorsun. Git bir araştır bakalım milletin sistemleri neymiş oynadıkları grafik ayarları neymiş? En basitinden Xantares'i örnek vereyim sana kimseyi bilmesen bunu bilirsin git bir bak bakalım ayarlarına. Ryzen 3600X ile 1024 düşük ayarlarda 400-800 FPS aldır görelim. Konu yine AMD Intel tartışmasına döndü laftan anlamıyorlar ki.

@Unavailableuser İlk önce üslubunu düzelt, hakaret etmeden konuşmayı öğren. Ben eski konuyu bilmiyorum eğer arkadaş AMD istemiyorsa belki ön yargısı vardır diye öyle bir sistem ve yorum attım. Kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum, herhangi bir art niyette göstermedim. Senden özür bekliyorum.

Kalın kafanıza girmiyor gerçekten. AMD seviciler hep mi aynı olur anlamadım. Adam sırf yeni konu açtı AMD önermesinler diyr yine gelip öneriyorlar ağır zeka sorunlarınız var galiba.
Dostum foruma kayıt olduğumdan beri pc toplama konusu açıyorum, her seferinde koskocaman AMD önermeyin diyorum fakat 10 yorumun 9’u AMD sistem. İnan sakin mülayim biriyimdir ama monitörü kırasım geliyor sinirden. Sonunda pes ettim ve kendim araştıra araştıra öğrendim.

Bu yorumu WhiteFountain arkadaşıma atmıyorum, yanlış anlaşılmasın genel yorum. Konuda AMD öneren herkese.

Gerçekten CS'den bu kadar anlıyorsun birde sistem topluyorsun. Git bir araştır bakalım milletin sistemleri neymiş oynadıkları grafik ayarları neymiş? En basitinden Xantares'i örnek vereyim sana kimseyi bilmesen bunu bilirsin git bir bak bakalım ayarlarına. Ryzen 3600X ile 1024 düşük ayarlarda 400-800 FPS aldır görelim. Konu yine AMD Intel tartışmasına döndü laftan anlamıyorlar ki.
Kardeşim adam esporcuymuş gibi saçma saçma konuşma. Bizde biliyoruz csgonun düşük ayarlarda oynandığını adam 7500tl bütçe vermiş napalım 1050ti mı koyalım sisteme sen en yakın zamanda insanlara sistem tavsiyesi vermeyi bırakmalısın.
İntel fanboyu arkadaşlara sesleniyorum. RYZEN işlemciler günümüzde intel işlemcilere göre hem daha performanslı hem de daha güncel teknolojiler barındırıyor. Bunu kabullenemezseniz her zaman fanboy olarak kalırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı