Özür dilerim haklısın arkadaşın yazdığı içeriği okumadan direk sistemi attım.R5 3600 "Intel"in hangi serisi ve sistem monitörsüz mü görüntü veriyor?
Özür dilerim haklısın arkadaşın yazdığı içeriği okumadan direk sistemi attım.R5 3600 "Intel"in hangi serisi ve sistem monitörsüz mü görüntü veriyor?
Sinerji garanti bonus kartına çok fazla vade farkı alıyor o nedenle sinerjiden alamayacağım
Bu sistem gayet güzel parça parça başka yerlerden alabilirsin. Ama yerinde olsam 2. El 8700K bakardım.
Çok yardımcı oldun hocam çok sağol ramleri 3200 MHz almayı düşünüyorum.O sistem olmazsa RGB'den vazgeçip bu şekilde de alabilirsin. 1700 TL'lere RX 580 almak yerine Garanti'ye verirsin aradaki farkı. 7000'e kadar düşüyor bu şekilde. Zaten RX 590 için 550W yeterli bildiğim kadarıyla.
Eki Görüntüle 459420
Çok fiyat farkı varsa 3200 almana gerek yok. Z anakartlar çok kolay şekilde RAM OC yapabiliyor. Z270 ile 2133MHz RAM'i 3000'de kullanıyorum. Sen stock 3000 alıp çok rahat 3600 3800 çıkartabilirsin zaten.Çok yardımcı oldun hocam çok sağol ramleri 3200 MHz almayı düşünüyorum.
AMD seviciler hep mi aynı olur anlamadım. Adam sırf yeni konu açtı AMD önermesinler diyr yine gelip öneriyorlar ağır sorunlarınız var galiba.![]()
Kalan paraya özelleştirme, monitör ve ekipman alabilirsiniz. AMD almamak etmeyin R5 3600 işlemci tek çekirdek olarakda çok güçlü. Sonra pişman olan siz olursunuz benden söylemesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.