7.500 TL bütçe ile CS:GO oyuncu bilgisayarı

Arkadaşın istediği işlemciye ve ekran kartına göre atıyoruz sistemi. CS GO için sistem istiyor adam, işlemci olarak 9600 istiyor, overclock yapılabilmesi için de K ibareli işlemci istiyor, anakartı da Z370-Z390 istiyor. RX 590 önermişler dalga geçer gibi yazıyorlar daha. İşlemci hariç tüm parçalar en uygunlardan zaten, aynı parçalara RX 5700 koyabiliyorsan kendin dizip atarsın, üsttekilere laf atmazsın. Daha performanslı dediğin kart en az 1400-1500 TL daha pahalı.
@Emretkn4 AMD performanslı veya değil diyen yok, arkadaş özellikle Intel istiyor. Bu arada Ryzen 5 2600 kullanıyorum ben de.

Kardeşim adam esporcuymuş gibi saçma saçma konuşma. Bizde biliyoruz csgonun düşük ayarlarda oynandığını adam 7500tl bütçe vermiş napalım 1050ti mı koyalım sisteme sen en yakın zamanda insanlara sistem tavsiyesi vermeyi bırakmalısın.
İntel fanboyu arkadaşlara sesleniyorum. RYZEN işlemciler günümüzde intel işlemcilere göre hem daha performanslı hem de daha güncel teknolojiler barındırıyor. Bunu kabullenemezseniz her zaman fanboy olarak kalırsınız.
Öncekü konuda 1024 düşük ayarlarda oynayacağını söyledi sana sürekli laf mı anlatacam kardeşim ben bilip bilmeden konuşup duruyorsun. Ryzen işlemcilere laf eden yok. Diğer oyunlarda ne kadar iyiyse CS'de o kadar kötü. Git araştır bakalım Source oyun motoru gereksinimi GHz mi yoksa gereksiz onlarca çekirdek mi.

Son düzenleme:
Komiksin. RYZEN işlemciler tekli çekirdek performansında intelden daha iyi şuan
Hadi kardeşim hadi ya. Daha fazla uğraşamam senle elinin altında internet var otur araştır. 8700K stock hızda. Eğer OC'lu versiyonunu görmek istersen Enerqia eski yayınlara bak. 1050Ti ile yayın açıkken bile 800'leri görüyor. Hangi Ryzen'de 800 alacaksın 300 alamıyor :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2.24'den itibaren izle yayın açık aldığı FPS. Sistemde 8700K+1050Ti.

Son düzenleme:
Biraz bütçeyi çıkarabilirim dersen bu sistem bu fiyata gayet iyi. 9600KF ve 2060 SUPER

Armor kart almayı düşünmüyorum önerin ve yardımın için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı