Xs ya da Xs Max alabilirsiniz hocam.İyi akşamlar. 7-8k bütçem var, zorlarsam 10 olabilir. Sizce hangi iPhone serisi beni uzun yıllar götürür? Biliyorum bu fiyatlara pek bulamam ama 2. el almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Hocam herkes öneriyor, sebebini hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz?Xs ya da Xs Max alabilirsiniz hocam.
10.000₺ görebilirseniz;İyi akşamlar. 7-8k bütçem var, zorlarsam 10 olabilir. Sizce hangi iPhone serisi beni uzun yıllar götürür? Biliyorum bu fiyatlara pek bulamam ama 2. el almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Hocam güncel ve zarif cihazlar, 11 kaba ve ekran gövde olarak vasatında altında diyebiliriz. Xs ve Xs Max ekran ve gövde ve ekran olarak çok çok daha iyi cihazlarHocam herkes öneriyor, sebebini hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz?
İyi bir cihaz olması. OLED ekran, paslanmaz çelik kasa, A12 Bionic işlemci vs.Hocam herkes öneriyor, sebebini hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz?
Hocam güncellemeyi kaç yıl daha alır sizce?Hocam güncel ve zarif cihazlar, 11 kaba ve ekran gövde olarak vasatında altında diyebiliriz. Xs ve Xs Max ekran ve gövde ve ekran olarak çok çok daha iyi cihazlar
Çıkalı 5 yıl olacak cihaza güncel demek????Hocam güncel ve zarif cihazlar, 11 kaba ve ekran gövde olarak vasatında altında diyebiliriz. Xs ve Xs Max ekran ve gövde ve ekran olarak çok çok daha iyi cihazlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.