Arkadaşlar şu sisteme Galax RTX 2070 Super ve Ryzen 3600 ekleyince 7200 TL tutuyor. SSD'yi ve güç kaynağını da değiştirirsek yeterli olur gibi geldi bana. Ancak ASRock anakart Ryzen ve DDR4 RAM'lerle nasıl performans veriyor?
Attığım sisteme Dark Guardian ve SSD olarak Adata SX8200 Pro 512 GB ve Güç kaynagı olarak 750W 56@ 12V olanı ekleyip o şekilde satın almanızı öneririm.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Arkadaşlar şu sisteme Galax RTX 2070 Super ve Ryzen 3600 ekleyince 7200 TL tutuyor. SSD'yi ve güç kaynağını da değiştirirsek yeterli olur gibi geldi bana. Ancak ASRock anakart Ryzen ve DDR4 RAM'lerle nasıl performans veriyor?
Attığın sisteme SSD olarak Adata SX8200 Pro 512 GB ve Güç kaynagı olarak 750W 56@ 12V ve Anakart olarak Asrock B450 Pro İşlemci olarak Ryzen 3600 eklersen tam 7500 TL fiyat çıkıyor direk o şekilde bu sistemi alabilirsin gözün kapalı olarak.
HDD de ekleyince işler değişiyor. @AirJET sizin paylaştığınız sistemde 512 GB SX8200 ve 1 TB HDD ekledim; PSU'yu da değiştirdim ve 7650 TL gibi bir rakam çıktı. Diğerinde ise SSD ve HDD'yi aynı anda ekleyince daha yüksek bir fiyat çıkıyor. Ancak sorun şu ki anakart değiştirilmiyor sanırım. Asrock B450M-HDV R4.0 ile nasıl bir performans alırız? RAM, SSD ve genel stabilite olarak?