7.500 TL RTX 2070 Super sistem toplama

HDD de ekleyince işler değişiyor. @AirJET sizin paylaştığınız sistemde 512 GB SX8200 ve 1 TB HDD ekledim; PSU'yu da değiştirdim ve 7650 TL gibi bir rakam çıktı. Diğerinde ise SSD ve HDD'yi aynı anda ekleyince daha yüksek bir fiyat çıkıyor. Ancak sorun şu ki anakart değiştirilmiyor sanırım. Asrock B450M-HDV R4.0 ile nasıl bir performans alırız? RAM, SSD ve genel stabilite olarak?
HDD yi ne için eklemek istiyorsunu bu devirde HDD'yi arşiv harici kullanmak bence çok saçma ve sizin son attığınız kasayı almanız çok daha iyi olacaktır çünkü benim attığımda kasayı değiştiremiyorsunuz ve Asrock B450M modelinde mosfet sayısı daha az ve 2 adet bellek yuvası bulunuyor eğer ilerde bellekleri yükseltmek isterseniz elinizdeki bellekleri elinizden çıkartmanız gerekicektir bu yüzden attığınız sisteme benim söylediğim değişiklikleri yaparsanız sizin için en iyi seçenek olacaktır.

ASRock dışında anakartları seçemiyoruz bu sistemlerde. Sizde seçiliyor mu?
HDD'yi çıkarıp ASRock B450 Pro4 ile 512 GB SX8200 ekleyip almayı düşünüyoruz. Ekran kartı olarak RTX 2070 Super ve PSU olarak da 650W düşündük. Uzun süre güncelleme yapılmayacak. Güç olarak yeterli olacaktır PSU.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı