7.500 TL'ye başlangıç için elektrogitar önerisi

Başlangıç aşaması bir gitar alsanız da onunla uzun süre idare edeceksinizdir zaten sizin güzel gibi dediğiniz gitar da başlangıç seviyesi olarak değerlendirilir.

Bu terim üstünde durmamım sebebi piyasayı daha iyi anlamanız aklınızda orta halli bir gitar alma fikrinin olduğunu düşünüyorum fakat orta halli gitarların zaten fiyatları 30-40 bin liradan başlıyor.

Mesajınızın devamında ne anlattığınızı pek anlayamadım o yüzden pek bir şey söyleyemeyeceğim.

Başlangıç gitarı ilk defa gitar çalanlar olduğundan orta halli demiştim klasikten elektroya geçiyordum teşekkürler bilgi için.

Başlangıç gitarı ilk defa gitar çalanlar olduğundan
Hayır gitarlarda böyle bir ayrım olmaz en ucuz başlangıç gitarları ile en iyi seviyelerde çalmanız mümkündür. Başlangıç gitarı sadece ilk defa gitar alan bütçesi düşük kişilere çok fazla önerilen ucuz yollu gitarlara takılan bir isim.

Hayır gitarlarda böyle bir ayrım olmaz en ucuz başlangıç gitarları ile en iyi seviyelerde çalmanız mümkündür. Başlangıç gitarı sadece ilk defa gitar alan bütçesi düşük kişilere çok fazla önerilen ucuz yollu gitarlara takılan bir isim.

Sence hangi elektrogitar alınmalı bilgin modeller var mı peki sahibinden baktım ancak pek bir seçim bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı