Başlıkta da belirttiğim üzere 27 inç 2K IPS panel monitör almak istiyorum, Acer Nitro 5 RTX3060 140 watt laptopa ve nadirde olsa PlayStation 4E bağlayıp kullanmak istiyorum, sizce şu an bu bütçeye alınabilecek en mantıklı monitör nedir? Yapmış olduğum araştırmalarda benim bulduğum ASUS'un bu modelleri var:
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ürün özelliklerinde IPS olarak belirtilmiş bu yüzden IPS olduğunu sandım, peki paylaştığım 8 bin tllik model ile tavsiye ettiğiniz Gigabyte in farkı nedir?
Ürün özelliklerinde IPS olarak belirtilmiş bu yüzden IPS olduğunu sandım, peki paylaştığım 8 bin TL'lik model ile tavsiye ettiğiniz Gigabyte'in farkı nedir?
En ucuz Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.682,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.682,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!