T tkitte Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür.
Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Biraz daha bütçe artarsa MatePad 11.5 iyi olur, yazılımı sıkıntılı onun dışında sorun yok, bütçe artmazsa ve yazılım beğenmezseniz A9+
Biraz daha bütçe artarsa MatePad 11.5 iyi olur, yazılımı sıkıntılı onun dışında sorun yok, bütçe artmazsa ve yazılım beğenmezseniz A9+
batuwanf Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H RTX 4050 45W 16GB Ram Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 tkitte dedi: Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab A9 Plus al cebine de para kalır gayet iyi tablet.
tkitte dedi: Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab A9 Plus al cebine de para kalır gayet iyi tablet.
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #4 tkitte dedi: Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür. Genişletmek için tıkla... Samsung Tab A9 Plus 64 GB rahatlıkla işini görür ama illa bütçeye uygun olsun diyorsan 128 GB halide tercih edilebilir yakında fiyatları uçacak
tkitte dedi: Amacım ders çalışmak ve film izlemek, ağır oyunlar oynamak gibi bir derdim yok, günlük hayatta iyi olan bir tablet işimi görür. Genişletmek için tıkla... Samsung Tab A9 Plus 64 GB rahatlıkla işini görür ama illa bütçeye uygun olsun diyorsan 128 GB halide tercih edilebilir yakında fiyatları uçacak
T tkitte Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Teşekkür ederim sanırım A9 Plus modelini alacağım.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #6 Honor pad x9 aldım ben şimdi. Ekranı daha iyiymiş.