7-8 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
8000

osisis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Genellikle gündelik işlerde (ders çalışma, kodlama, makale okuma vs.) Kullanacağım ama ara sıra oyun da oynayabileceğim bir monitör arıyorum. 27 inch olması benim için önemli. Renklerinin de iyi olması tercihim. 2K olursa tadından yenmez ama 1080p de olur. Maksimum bütçe 7-8k. Ayrıca kronik veya çok sık arıza yapmayan modeller daha iyi olur. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Merhaba,
Genellikle gündelik işlerde (ders çalışma, kodlama, makale okuma vs.) Kullanacağım ama ara sıra oyun da oynayabileceğim bir monitör arıyorum. 27 inch olması benim için önemli. Renklerinin de iyi olması tercihim. 2K olursa tadından yenmez ama 1080p de olur. Maksimum bütçe 7-8k. Ayrıca kronik veya çok sık arıza yapmayan modeller daha iyi olur. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
curved olsun mu olmasın mı hocam

Bu markayı ilk defa duydum siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Hayır kullanmıyorum ama kullanıcı yorumlarına baktığımda çok olumlu karşılanmış testlerde de çok iyi.

IPS ile VA farkı nedir tam olarak?
IPS panel renkleri çok güzel verir ve ghosting sorunu yaşatmaz. VA panel ise renkleri kötü verir ve Hz ne kadar yükselirse o kadar ghosting yapar. Dizi-film harici VA tercih edilmez. Tabii curved monitörler normal bütçelerde illa VA oluyor; bu arada iyi VA panel de vardır ama yine de IPS etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı