7-9 bin TL'ye hangi 3D yazıcı alınmalı?

Önemli değil.

Ön sipariş fiyatı Pro'dan düşükken çok avantajlı, normalde Pro'dan pahalı bir cihaz.

Ön sipariş bekliyorum, siteye gelir gelmez sipariş edeceğim.

Kırpılmış olarak gördüklerin neler?

Sitesin'de baktım'da neptune 4 ve 4 Pro'larda 4 fan var iken Plus'da fan sayısı 2'ye mi düşmüş bana mı öyle geldi?

1697299488848.png

Son düzenleme:
4 ve 4 Pro'da 4 tane 4020 fan, Plus ve Max'da 2 tane 6025 fan var, sitesinde bu bilgiler yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 ve 4 Pro'da 4 tane 4020 fan, Plus ve Max'da 2 tane 6025 fan var, sitesinde bu bilgiler yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kısaca o zaman 4 tane küçük fan yerine aynı işlevi görücek 2 tane büyük fan koymuşlar ?

Öyle duruyor, sesini duyunca neden bir tane koymamışlar da diyebilirsin. 😁

Videoyu gene tıkla.

Öyle duruyor, sesini duyunca neden bir tane koymamışlar da diyebilirsin. 😁

Videoyu gene tıkla.

Biraz fazla sesli çalışıyor. Senin fan upgrade daha iyi gibi duruyor 😄

O ses tam yükteki sesi değildir. 🙂
N4'de %80 olarak ayarlıydı makine geldiğinde.

KE için ilk video çıktı, çok daha iyi incelemeler de yakın zamanda çıkar. @Salih Gürbüz

ADXL345

😁 fan

KE (25 Ekim)

İlk KE inceleme videosuna hızlıca bir göz attım, eleman anakart SE ile aynı dedi, ekran bir nevi Sonic Pad görevi görüyor gibi. 2 Z ekseni var ama tek motorla tahrik sağlanıyor. X'de lineer ray, Y'de çelik çubuklar üzerinde lineer rulman(SE'deki Y gibi), Z zaten tekerli. N4 Plus'dan sonra biraz yavan geldi, performansını gösterecek daha iyi incelemelere ihtiyaç var. Opsiyon fiyatları yüksek ama ucuz çözümler gelecektir. @Salih Gürbüz

Son düzenleme:
O ses tam yükteki sesi değildir. 🙂
N4'de %80 olarak ayarlıydı makine geldiğinde.

KE için ilk video çıktı, çok daha iyi incelemeler de yakın zamanda çıkar. @Salih Gürbüz

ADXL345

😁 fan

KE (25 Ekim)

İlk KE inceleme videosuna hızlıca bir göz attım, eleman anakart SE ile aynı dedi, ekran bir nevi Sonic Pad görevi görüyor gibi. 2 Z ekseni var ama tek motorla tahrik sağlanıyor. X'de lineer ray, Y'de çelik çubuklar üzerinde lineer rulman(SE'deki Y gibi), Z zaten tekerli. N4 Plus'dan sonra biraz yavan geldi, daha iyi incelemelere ihtiyaç var.

Hocam 280-300 dolar olursa 8000 TL yapar KDV ile 10000 altında fiyat olmaz mı sizce?

Aliexpress'de 8427TL, verdiğim linkte TR'ye göndermiyorlar ama gönderselerdi kargo ve vergisi gene her türlü 10000'i geçerdi. SE $200, TR'de 8000TL civarında; KE $279, ben tahminime yakın bir değer bekliyorum.

N4 Max'ı 18000 TL'den satıyorlar, makine $470 yaklaşık 13000TL, ki Elegoo bizde çok bilinmez ona rağmen öyle, bir de Creality'yi düşün.

Umarım senin umduğun gibi olur, diğer markaların modelleri de aşağı doğru fiyat güncellemek zorunda kalır.

Son düzenleme:
Aliexpress'de 8427TL, verdiğim linkte TR'ye göndermiyorlar ama gönderselerdi kargo ve vergisi gene her türlü 10000'i geçerdi. SE $200, TR'de 8000TL civarında; KE $279, ben tahminime yakın bir değer bekliyorum.

N4 Max'ı 18000 TL'den satıyorlar, makine $470 yaklaşık 13000TL, ki Elegoo bizde çok bilinmez ona rağmen öyle, bir de Creality'yi düşün.

Umarım senin umduğun gibi olur, diğer markaların modelleri de aşağı doğru fiyat güncellemek zorunda kalır.
İnşallah hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum. :)

Daha siparişe açılmamış, ürünler Aralık sonu ya da 2024 başlarında gelecekmiş, fiyatı daha belirlememişler.

Muhtemelen daha önce bahsi geçen N4 Plus da aslında hiç satılmadı, sayfasını hazır edip x bir fiyat koydular.

Güncelleme (9 Kasım): Neptune 4 Plus fiyatını açıklayan tek yer gördüm, o da 14000TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı