7-9 bin TL'ye hangi 3D yazıcı alınmalı?

Daha siparişe açılmamış, ürünler Aralık sonu ya da 2024 başlarında gelecekmiş, fiyatı daha belirlememişler.

Muhtemelen daha önce bahsi geçen N4 Plus da aslında hiç satılmadı, sayfasını hazır edip x bir fiyat koydular.

Güncelleme (9 Kasım): Neptune 4 Plus fiyatını açıklayan tek yer gördüm, o da 14000TL.
14K değer mi plus için yoksa 4 pro 10K alınır mı ?

Plus'ı sadece Sanec'de gördüm, o da gün içinde fiyatı 11800TL civarına çekti, firmayı bilmiyorum, fiyatlarını referans almak ne derece doğru olur soru işareti.

8500 civarına N4 bence daha iyi bir olur, fiyatını fazla şişirmişlerdi indirim iyi olmuş.

Büyük tabla gerekiyorsa ve makine hızlı ise tablası yatay hareketli model almamak daha iyi olur, o durumda CoreXY daha stabil olur fakat fiyat da önemli seviyede artar.

Son düzenleme:
Aslında kapalı kasa istiyordum ancak fiyatlar 2-3 katına çıkıyor mecburen marangoz da kasa yaptırmayı planlıyorum.

Ender 3 V3 SE ye karar verdim gibi ama ke beklemeye değer mi fiyatlar ne olur kestiremiyorum. Ne dersiniz?

(Eski ender 3 V2 kullanıcısıyım.)

KE, yurtdışında kullanıcıların eline geçmeye başladı, bizde geç kaldılar. SE oldukça beğenildi, hız önemli diyorsan bekle. Bende Neptune 4 var, V2'den sonra başka bir era, KE de benzer hızlarda.

KE'nin TR fiyatı henüz açıklanmadı, o sıkıntı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Salih Gürbüz

Güncelleme: Fiyatlar açıklanmaya başladı, bu fiyatla işi zor.
The Jetsons Money GIF

Son düzenleme:
KE, yurtdışında kullanıcıların eline geçmeye başladı, bizde geç kaldılar. SE oldukça beğenildi, hız önemli diyorsan bekle. Bende Neptune 4 var, V2'den sonra başka bir era, KE de benzer hızlarda.

KE'nin TR fiyatı henüz açıklanmadı, o sıkıntı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Salih Gürbüz

Güncelleme: Fiyatlar açıklanmaya başladı, bu fiyatla işi zor.
Eki Görüntüle 2023525

80$ ne zamandan beri 5250tl ediyor bunlar coşmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı