7 AY kala EA TYT ve AYT yetişir mi?

ÇağanKRDNZ

Decapat
Daha fazla  
12. Sınıf öğrencisiyim yarın çalışmaya kesin olarak başlıyorum. Yazın başlamayı bir kaç kez denedim. 15 gün çalıştım yazın toplamda. Bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kampını YouTube üzerinden bitirdim. Sonrasında Rehber Matematik 49 günde TYT matematikte 6 gün ilerlerdim. Bu sıralarda 2025 TYT sini çözmüştüm. Sonuçları ise şöyle;
Türkçe 33 net, sosyal 14 net, matematik 10net fen 7 net .Sonrasında Fındık toplamaya köye gitmemiz gerekti. Şuan YKS ye muhtemelen 7 ay var.TYT de hicbirşey bilmiyor değilim her konuda bir bilgi birikimim var ama soruyu çözmeme yetmiyor. TYT Matta yarın başlıyorum bir yandanda 12. Sınıf derslerini yanında götüreceğim. TYT bitince 11. Sınıf konularını da yanına ekleyerek götürmeyi düşünüyorum. Mevzuna kalmayı düşünmüyorum aile baskısı yüzünden. Ne yapacaksak bu sene yapmam gerekiyor. Öyle abartı hedeflerim de yok ama en az 40k yapmam gerekiyor. Önerebileceğiniz birşey var mı ? TYT ve AYT mat yetişirmi? Günlük okul olduğu zamanlarda 5-6 saat hafta sonları ve tatillerde 7-8 saat ayırmayı düşünüyordum. Belki daha fazlada olabilir duruma göre.

Son düzenleme:
Önemli olan yetişmesi değil o süreyi ne kadar değerlendirdiğin, kendi zamanımdan öğrendiğim bir şey var; yetişir mi diye düşündüğüm vakti derse ayırsaydım bambaşka bir sonuç alabilirdim. Bu süreçte tek rakibin kendinsin. Zihnini yener ve çalışmayı alışkanlık edinirsen 7 ay fazla bile.

Bir yandan yük olamaması için 12.sınıf konularınıda ilerletmek gerekiyor. Direkt 12.sınıf konularını anlamamı sağlayacağım TYT konularına odaklansam bir sorun olur mu?

12. sınıfsanız yerinizde olsam çalışırdım logaritmaya dizilere falan, zaten 2. dönemden itibaren LTİ geçersiniz ve o zamana kadar AYT matematiğe de başlamış olursunuz sıkıntı olmaz. TYT çalışmaya da devam edin açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı