7 bin TL FPS oyunları için mouse önerisi

Uzunluk 17,Genişlik 10 (ayıyım)
Hocam benim ellerin uzunluk 19 genişlik 10 ve Maya X gayet güzel dolduruyor ama dersen ki ben daha uzun ve geniş bir mouse istiyorum Waizowl OGM Cloud bakabilirsin bahsetmiştim önceki mesajımda. Boyutu bu şekilde 203 e kıyasla.

Çıktığından beri bakıyorum, kronik bir sorunu yok gibi gözüküyor. Teknik olarak da üst bir mouse. Tercih edilebilir yine.

Bu mouse hoşuma gitti ama dediğim gibi, 3 yıldır küçük bir mouse kullanıyorum büyük nir mouse kullanmak istiyorum artık.

Relaxed claw - palm karışık tutarım hem de elim büyük diyorsanız, attıklarıma da bakabilirsiniz.

Bu mouse hoşuma gitti ama dediğim gibi, 3 yıldır küçük bir mouse kullanıyorum büyük nir mouse kullanmak istiyorum artık.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle.Şimdi bu önerdiğiniz iki mouse ve Maya X hakkında youtube de inceleme videolarına bakacağım.Birkaç saate burda fikrimi söyleyecem.Tekrardan ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederiz hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

Bayağı abartmışsınız, şu dediklerinizi okuyan 1 hafta sonra scroll u patlıyor falan sanar. Deathadder V2 için dünyada ilk inceleme videosunu Youtube'a yükleyen kişiyim. Ondan önce tek ürünü 7 yıl kullanmıştım ve kendi tercihimle yükseltmiş oldum bir bozulma söz konusu olmadı (Deathadder Elite).

Piyasadaki en düşük gecikmeli klavye ve fareleri ürettikleri ve en uzun ömürlü switchleri kullandıkları için Razer tercih ediyorum, gecikme sadece 8k hz olmasıyla alakalı değil başka parametreler de var.

Marka aşığı olmuşsunuz hocam, üzgünüm. Razer en son kaliteli bir mouse ürettiğinde sene 2016 falandı. Rakiplerinden daha geri teknolojiyle, 3 kat daha fazla para talep ediyor. DeathAdder Essential bunun en net örneği. Çoğu ürünü de ayrıca 8K Hz vermiyor. Ekstradan yine para vermeniz gerekiyor. Sizde olmaması demek ürünün sorunlu olmadığı anlamına gelmiyor. Biraz araştırın.

Razer kalitesiz bir marka değil ancak oyun dünyasının Apple'ı oldu diyebiliriz. İnsanlar marka takıntısı olduğu için Razer ve diğer popüler olan Logitech ASUS vesaire gibi markaları kullanıyor ancak fiyatlarına kıyasla kaliteleri çok düşük, bu tartışmaya kesinlikle açık değil bence. Ayrıca bahsettiğiniz 8k hz muhabbetleri falan hikaye çoğu marka benzer gecikmelere sahip. Ayrıca çoğu marka Razer gibi pazarlama yaparken kullandıkları 8k özelliği için ekstra para istemiyor.

Deathadder Essential ucuz fiyatla DA gövdesi (palm grip) kullanmak isteyenler için piyasaya sürülmüş bir model. Farklı segmentlerdeki ürünleri birbirleriyle karşılaştıran insanla tartışılmaz. Konuyu sonradan okuyacak insanlar için genel bazı somut bilgiler vereyim.

Viper Mini üzerinden yıllar geçmesine rağmen 3 kata kadar pahalıya satılan herhangi bir fareden daha düşük gecikmeye sahip. (1k hz olduğu halde 0.2 ms)

Gecikme konusunda piyasadaki güncel marka ve modeller içinde ilk 5 sıranın 3'ünü Razer oluşturuyor. (Testleri yapan TechPowerup)

...

Polling Rate Stability yani kaç hz seçtiğiniz ve kullanım süresince farenin size bunu ne kadar yakın ve sabit sağladığı konusunda herhangi bir markayla Razer'ı karşılaştırmanızı istiyorum kendi araştırmanızı yapmanız öğrenme adına daha faydalı olur.

Bütçeniz kısıtlıysa f/p oranı daha yüksek markalar tercih edebilirsiniz ancak ben en iyisini istiyorum ne almalıyım dediğiniz zaman DeathAdder V4 Pro karşılaştırılabilecek her alanda zirveye oynuyor, araştırmak isteyenler için bazı anahtar kelimeleri de ben vereyim: Lift-off distance, CPI accuracy, motion delay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…