DeathAdder Essential ucuz fiyatla da gövdesi (palm grip) kullanmak isteyenler için piyasaya sürülmüş bir model. Farklı segmentlerdeki ürünleri birbirleriyle karşılaştıran insanla tartışılmaz. Konuyu sonradan okuyacak insanlar için genel bazı somut bilgiler vereyim.
Viper Mini üzerinden yıllar geçmesine rağmen 3 kata kadar pahalıya satılan herhangi bir fareden daha düşük gecikmeye sahip. (1k Hz olduğu halde 0.2 ms)
Gecikme konusunda piyasadaki güncel marka ve modeller içinde ilk 5 sıranın 3'ünü Razer oluşturuyor. (testleri yapan TechPowerUp)
Eki Görüntüle 2600421
Eki Görüntüle 2600432
Polling rate stability yani kaç Hz seçtiğiniz ve kullanım süresince farenin size bunu ne kadar yakın ve sabit sağladığı konusunda herhangi bir markayla Razer'ı karşılaştırmanızı istiyorum kendi araştırmanızı yapmanız öğrenme adına daha faydalı olur.
Bütçeniz kısıtlıysa F/P oranı daha yüksek markalar tercih edebilirsiniz ancak ben en iyisini istiyorum ne almalıyım dediğiniz zaman DeathAdder V4 Pro karşılaştırılabilecek her alanda zirveye oynuyor, araştırmak isteyenler için bazı anahtar kelimeleri de ben vereyim: Lift-off distance, CPI accuracy, Motion delay...